Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Ny Premium bolig i Piemonte

Caroline Brink Rasmussen
Caroline Brink Rasmussen, Marketingkoordinator
Premiumbolig feriebolig i Italien pool lounge

Tæt på den smukke by Canelli, højt beliggende i et UNESCO-fredet område, faldt vi over en ganske unik grund. Det er første gang, vi i MyHomes har anskaffet en grund og bygget et hus fra bunden. Og det glæder os, at vi nu kan vise det færdige resultat frem; et klassisk stenhus på 220m2 med fire soveværelser, tre badeværelser og en stor terrasse med infinity-pool, hvorfra ejerne kan nyde udsigten til både de italienske- og franske Alper.

INDRETNINGEN AF DET SMUKKE STENHUS

Huset har et klassisk design for området, krydret med mange moderne og lækre detaljer. Husets mix af gammelt og nyt design er indtænkt i indretningen gennem flotte antikke skabe fra genbrugsforretninger både i køkkenet og i soveværelserne. I køkkenet står blandt andet et stort fransk antikt apotekerskab, hvis låger ikke kører helt som smurt. Men, det er en del af charmen og skaber sjæl. Af de nyere designs står en lækker og komfortabel sofa i velour samt et mosgrønt tæppe under det smukke runde sofabord. Med et mix af gamle og nye materialer skabes personlighed og et moderne udtryk i den lækre Premium bolig.

Selve huset og dets møbler indeholder en fin og neutral farvepalette. Derfor kan huset bære, at vi benytter friske farver i indretningen. Vi har blandt andet benyttet os af grønne nuancer på puder i sofaen, gulvtæppet i stuen og det smukke fad ved sofaen.

Huset er omgivet af Piemontes smukke natur og vinmarker, som ligeledes er indtænkt i indretningen. Landskabet omkring huset er præget af blå, grønne og brune nuancer. De tre soveværelser på første sal har hver fået tildelt en farve, således at der er et blåt, et grønt og et brunt soveværelse. Værelsernes vægge er malet i den valgte tone fra landskabet. Dermed har vi søgt at skabe forskellige oplevelser i hvert rum, og give hvert værelse sin egen personlighed.

sofastue

MYHOMES TOUCH

Alle de boliger, vi forvandler til hjem for vores ejerfamilier, får tilført det særlige MyHomes touch som gør, at ejerne kan føle sig hjemme, når de ankommer til boligerne. Der er alt fra batterier i skufferne, krydderier på hylden og drikkevarer på køl. Badekåber hænger klar, og badeværelset venter med lækre plejeprodukter. I denne bolig er der også en Play Station 4 på reposen, der fungerer som ungdoms- og arbejdsrum.

Se alle billederne af boligen i vores fotobog her.

“Ønsker du dig også egen bolig i Piemonte?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Vælg din forening