Hør mere om MyHomes

Nyhed: MyHomes går i luften med MyBalloon

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
Finn Christensen, Adm. direktør & stifter

Der blæser nye vinde hos os i MyHomes. I dag lancerer vi en nyhed, som tilfører det at eje boliger i MyHomes et helt nyt perspektiv og ekstraordinære rejseoplevelser. MyHomes har nemlig investeret i en luftballon, som det fremover vil være muligt for ejerne at booke i forbindelse med ophold i deres boliger.

Den nye luftballon, som vi har døbt MyBalloon, kan medtage op til 10 personer, og det er vores ønske, at ejerne med den kan få endnu vildere oplevelser, når de holder ferie i deres landhus i det smukke Piemonte, besøger luksuslejligheden i Villefranche med udsigt over Middelhavet eller er på aktiv ferie i deres chalet-lejlighed i eksklusive Megève i de franske alper.

VORES EGEN LUFTKAPTAJN

MyBalloon er den første af flere luftballoner, som MyHomes indkøber til lokationerne, og den kan bookes via vores unikke bookingsystem. Ejerne booker MyBalloon med en uddannet luftkaptajn, nemlig vores egen Sara, som sørger for en behagelig flyvetur og rigtig godt humør. Sara, som til daglig er ansvarlig for vores Support, har været på uddannelse i Tyrkiet, hvor hun har erhvervet sig et ballonflyver-certifikat. Hun tager de første ture med MyBalloon, hvorefter vi uddanner flere kolleger, der som Sara kan tage servicen til næste niveau og bidrage til flere unikke rejseoplevelser, nu i luften.

Her ses en glad Sara i luften sammen med sin flyvetræner, som har godkendt Saras afsluttende balloneksamen.

Vi formidler gerne kontakten til ballonflyver-uddannelsen, hvis der er ejere eller familiemedlemmer, som ønsker at tage ballonflyver-certifikat for fremover selv at manøvrere MyBalloon og dermed nyde den ultimative frihed.

MERE END BLOT VARM LUFT

MyBalloon er en varmluftsballon og fungerer derfor uden CO2-udslip. Foruden at være et klimavenligt transportmiddel, er den også støjsvag og produceret af genbrugsmaterialer. Ballonen er eget design og udviklet af MyHomes’ kreative team, som har gjort sig umage med at lande med et udtryk, der er tro mod vores visuelle identitet. Selve kurven er flettet af lokalt, økologisk bast fra Piemonte, og indrettet med behagelige snedkerbænke tilsat komfortable og moderigtige puder, der udskiftes efter årstiden.

SE BOLIGERNE FRA EN LUFTBALLON

Inden vi overdrager en ny bolig til ejerne i MyHomes, hyrer vi altid en professionel fotograf til at tage billeder og video af den nyindrettede bolig og de skønne omgivelser. Det foregår selvfølgelig indenfor i boligerne, hvor detaljer og stemningen bliver foreviget. Og når vi skal præsentere omgivelserne, benytter vi ofte drone, som overflyver bebyggelsen og naturen omkring som en svævende ørn på scouting efter nyt bytte.

Fra i dag, 1. april, er MyBalloon i luften, og vil indgå i flåden af muligheder for at få gode billeder og video til præsentation af boligerne og lokationerne.

MyBalloon har netop været i luften med vores fotograf om bord i kurven til en prøvetur. Han blev lidt svimmel i de høje luftlag, så det kræver lidt tilvænning, før vi har de exceptionelle billeder i kassen. Vil du gerne have en prøvetur i MyBalloon, så læs mere nedenfor.

Læs mere om MyBalloon

– og få mulighed for at vinde en prøvetur. MyBalloon – prøvetur