Hør mere om MyHomes

Endnu en lejlighed snart klar i Barcelona

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, Partner & Udviklingschef
Barcelona gade med lys

BOLIG JAGT

I slutningen af sidste år købte vi en lejlighed med masser af potentiale i hjertet af Barcelona (El Born) til ejerforeningen MH03 Comfort. Og efter en mindre renovering, og en ærgerlig forsinkelse på grund af COVID-19, kan ejerne nu se frem til at tage deres nye lejlighed i brug. Men inden nøglerne overdrages, er det helt store indretningarbejde gået igang.

INDFLYTNING AF INTERIØR 

For 2 uger siden sendte vi en lastbil sydpå spækket med interiør og brugskunst, som skal bruges til at skabe den hjemmelige stemning.

Disse projekter er sjældent uden komplikationer. Og denne gang var ingen undtagelse. Liftlicensen, som tillader os at flytte møbler ind gennem vinduet, blev pludselig inddraget uden varsel, så alt måtte bæres op igennem opgangen. Heldigvis havde vi nogle friske flyttemænd, der fik det hele op i lejligheden på trods af, at der ikke var meget plads.

‘MYHOMES TOUCH’

Efter et par dage fyldt med papkasser og indpakningspapir er vores indretningsteam rejst hjem igen. Og de har gjort et fantastisk stykke arbejde.

Nu er Mette og Rikke i Barcelona, for at tilføre sidste ‘MyHomes touch’ på lejligheden, så det føles som et rigtigt hjem for ejerne.

Vi glæder os til at overdrage denne skønne bolig til ejerne i MH03 Comfort. Vi er selv meget begejstrede for resultatet. Det potentiale, vi så fra start, er til fulde blevet indløst.

Alle andele i ejerforeningen MH03 Comfort er solgt, men du kan blive ejer i en tilsvarende forening, f.eks. MH04 Comfort. 

Nedenunder kan du få et sneak peeek fra lejligheden. Flere billeder følger, når vi er helt færdige.

Vil du fordybe dig yderligere?

I vores nye udgave af magasinet Living in Europe får du 100 siders inspiration til ren ferieglæde og afslapning.

Få tilsendt MyHomes magasinet