Endnu en lejlighed snart klar i Barcelona

Bolig jagt

I slutningen af sidste år købte vi en lejlighed med masser af potentiale i hjertet af Barcelona (El Born) til ejerforeningen MH03 Comfort. Og efter en mindre renovering, og en ærgerlig forsinkelse på grund af COVID-19, kan ejerne nu se frem til at tage deres nye lejlighed i brug. Men inden nøglerne overdrages, er det helt store indretningarbejde gået igang.


Indflytning af interiør

For 2 uger siden sendte vi en lastbil sydpå spækket med interiør og brugskunst, som skal bruges til at skabe den hjemmelige stemning.


Foto: Lastbilen på vej sydpå.


Disse projekter er sjældent uden komplikationer. Og denne gang var ingen undtagelse. Liftlicensen, som tillader os at flytte møbler ind gennem vinduet, blev pludselig inddraget uden varsel, så alt måtte bæres op igennem opgangen. Heldigvis havde vi nogle friske flyttemænd, der fik det hele op i lejligheden på trods af, at der ikke var meget plads.


Foto: Flyttemand i fuld gang.


Foto: MH03 Comfort's lejlighed i Barcelona.


'MyHomes Touch'

Efter et par dage fyldt med papkasser og indpakningspapir er vores indretningsteam rejst hjem igen. Og de har gjort et fantastisk stykke arbejde.


Nu er Mette og Rikke i Barcelona, for at tilføre sidste 'MyHomes touch' på lejligheden, så det føles som et rigtigt hjem for ejerne.


Foto: Mette i fuld gang med at sætte de sidste ting på plads i køkkenet.


Her kan du få et sneak peek fra lejligheden:


Foto: Hyggekrog i stuen med udkig til byen.


Foto: Et af soveværelserne, hvor der er et smukt gulv i sildebensparket og et flot bjælkeloft. 


Vi glæder os til at overdrage denne skønne bolig til ejerne i MH03 Comfort. Vi er selv meget begejstrede for resultatet. Det potentiale, vi så fra start, er til fulde blevet indløst.


Flere billeder følger, når vi er helt færdige.


Alle andele i ejerforeningen MH03 Comfort er solgt, men du kan blive ejer i en tilsvarende forening, f.eks. MH04 Comfort. 


Læs mere om MH04 her eller kontakt is på 5353 7860 for at høre mere.

Del Del

Få materiale

Jeg godkender hermed at MyHomes må
tilsende mig nyhedsrelevant materiale

Bliv kontaktet

MyHomes nyhedsbrev

Skriv dig op og modtag spændende nyheder

Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev