Hornbæk har det hele

Da vi hos MyHomes introducerede Danmark i vores puljer, var vi ikke i tvivl om, at Hornbæk skulle være et af stederne. Vi hører igen og igen fra ejerne, at de er ovenud glade for det valg. 


Hornbæk i Nordsjælland er en klassisk badeby med prægtige villaer og smukke sommerhuse. Her har generationer siden 30’erne nydt den friske havluft, de skønne strande og det aktive liv på havnen. Foto: Hornbæk havn


Byen kaldtes tidligere for Kystens Perle, og det er stadig betegnende. Med højt til loftet og masser at opleve. Her er der kulinariske åbenbaringer,  kulturelle   input,   sportsaktiviteter og shopping  i  skøn  forening. Mange  nye  tiltag har skabt ekstra liv i området. Bl.a. Hornbækhus, hvor  alle  nu  mødes  og  spiser  i fællesskab,  er et stort hit og området  Det  Fedtede Hjørne emmer af hygge for alle aldre.  Udover liv og glade dage, byder Hornbæk også på fred og ro. Det kan især anbefales at opleve den helt særlige stemning ved at vandre og cykle i omgivelsernes berømmede natur. 


Moderne klassiker

Det første Sommerhus vi leverede trækker på de klassiske Hornbæk-referencer, men fremtræder også i en moderne, praktisk form. Her kan ejer virkelig slippe for alt det arbejde, der normalt følger med et sommerhus ejerskab. 


Foto: MH01's sommerhus i Hornbæk


Fire minutter på cykel fra en tur i bølgen blå, eller en udflugt til områdets naturoplevelser. Cyklerne står parat til start. 


Foto: Der står 2 cykler fast ved MH01's sommerhus i Hornbæk


Lysvæld bag ved lysvæld! Vi faldt for huset med det vældige lysindfald, der er indbegrebet af den helt perfekte sommerstemning. Her inddrages den skønne have på naturligste vis. 


Foto: Stue i MH01's sommerhus i Hornbæk


De fine, sarte naturfarver er grundtoner i indretningen, som læner sig op af den enkle, uhøjtidelige nordiske stil.


Foto: detaljer fra MH01's stue i Hornbæk


Udenfor sørger gartneren for, at haven altid viser sig fra sin bedste side. 


Foto: Hortensiaer i MH01's have i Hornbæk


Alle MyHomes køkkener har et basislager af drikkevarer og madvarer til nyankomne, så der ikke skal købes de mest basale fornødenheder. 


Det lækre åbne køkken indgår som en aktiv del af husets indretning. Praktisk indrettet og klar til alle, der vil give en hånd med ved spisetid.


Foto: Det åbne køkken i MH01' sommerhus i Hornbæk


Huset i Hornbæk har fire soveværelser, hvoraf det ene er et anneks med indlagt sommerhus-romantik. 


Foto: MH01's tilhørende anneks. 


Toiletter og badeværelser er indrettet enkelt, funktionelt og dog med personality. Rent linned ligger altid klar i skabet. Du kan læse meget mere om MH01, som ejer sommerhuset på billederne eller se flere billeder fra MH01's sommerhus i Hornbæk her.


MH03 har også et flot moderne sommerhus i Hornbæk. Se billederne her.


Del Del

Få materiale

Jeg godkender hermed at MyHomes må
tilsende mig nyhedsrelevant materiale

Bliv kontaktet

MyHomes nyhedsbrev

Skriv dig op og modtag spændende nyheder

Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev