Hør mere om MyHomes

Sneak peek på den første Premium bolig

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, Partner & Udviklingschef
villefranche feriebolig terrasse middelhavet panoramaudsigt

SNEAK PEEK PÅ DEN FØRSTE FÆRDIGE PREMIUM BOLIG 

Da vi for nogle måneder siden fandt en perfekt beliggende lejlighed med en enestående udsigt og med masser af plads, var vi ikke i tvivl om, at det var en lejlighed af Premium kaliber.

Nu har vi arbejdet intenst på at renovere og siden indrette den skønne lejlighed, og nu står boligen ved den franske Riviera helt klar, og bliver indviet allerede i den kommende uge (uge 45). Inden da kan du få et sneak peek på den færdige bolig her.

VILLEFRANCHE-SUR-MER

Den skjulte perle som overses af mange turister og elskes af de lokale, er nu kommet i 29 rejseglade familiers adressebog. Den charmerende fiskerby er placeret i en bugt med fantastisk udsigt over Middelhavet. Udover udsigten byder området på golf, tennis, vandsport og ligger blot et stenkast fra Nice og Monaco. Det er ingen risiko for, at ejerne af boligen i Villefranche kommer til at kede sig.

VI KÆLER FOR DETALJEN 
I denne uge er MyHomes teamet i Villefranche for at tilføre det afsluttende MyHomes touch og sørge for, at alt er som det skal være, så ejerne vil føle sig hjemme i samme sekund, de træder ind af døren.

Køkkenskabene bliver fyldt med mel, salt, sukker og andre af hverdagens fornødenheder, mens de sidste detaljer bliver sat på plads. Det som før var en bolig, er blevet til et hjem, som skal danne ramme om en masse fantastiske ferie mange år fremover.

Og selvfølgelig flere hyggekroge og spændende farvesammensætninger.

Et glimt fra den 40m2 store terrasse, med en udsigt man aldrig bliver træt af.

Villefranche-sur-Mer er et bombardement af farver og spændende indtryk.

Foreningen MH02 Premium, som ejer boligen på billederne, er udsolgt. Men du har stadig mulighed for at blive medejer af en Premium pulje, som giver mulighed for store armbevægelser.

“Ønsker du også at blive medejer i en Premium forening?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Læs mere om MH11 Premium