Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Vi bygger nyt sommerhus på skøn grund i Hornbæk

Lene Pind, Kommunikationschef MyHomes kommunikations- og PR-indsatser
Lene Pind, Kommunikationschef
Hornbæk

En naturskøn grund beliggende i Nordsjællands ældste sommerhusområde, Hornbæk, har fået nye ejere. Vi har for nylig handlet grunden på vegne af vores forening, MH10 Comfort+, hvor der endnu er ledige andele til salg i Fase 2. Udover at eje et sommerhus i Hornbæk, kan ejerne i MH10 Comfort+ også se frem til at eje en bolig i Piemonte, Villefranche, Megève og på Mallorca.

Kontakt vores adm. direktør og stifter, Finn Christensen, på +45 53 53 78 60 eller hello@myhomes.dk, hvis du vil sikre dig en plads i foreningen.

TÆT PÅ HAV OG BY

Grunden er beliggende centralt i vores foretrukne område omkring Horneby. Ejerne er således kun en spadseretur fra den hyggelige havneby fyldt med lokale caféer og restauranter og den kilometerlange hvide sandstrand, som Hornbæk er kendt og elsket for.

Nordsjælland byder på den smukkeste natur, som indbyder til cykelture eller udflugter, hvor man også kan besøge nogle af de mange gårdbutikker. Er man golfspiller, kan man tilbringe mange timer på de forskellige golfbaner, der ligger i området.

MODERNE SOMMERHUS 

Grunden huser i dag en mindre bolig på omkring 45 m2, der skal rives ned og erstattes af et nybygget luksushus på omkring 100 m2. Huset vi vil bygge, er ikke endeligt defineret, men vi har et klart billede af stilen og ved, hvilke faciliteter vi ønsker at bygge ind. Det vil indeholde 3 soveværelser og 2 badeværelser. Derudover stræber vi efter at lave en hems eller lille anneks med plads til yderligere 2 sovende. Vi prioriterer også et godt overdækket udeområde, stor terrasse og store vinduespartier, der lukker haven og alt det grønne ind i stuen. 

Den helt lukkede – og dermed hundevenlige grund – er på ca. 1000 m2 og er syd – sydvestvendt, så der er masser af sol hele dagen. Grunden er omkranset af hæk suppleret med masser af buske og træer, der sikrer privathed, og hvor der samtidig er plads til masser af aktiviteter på den store græsplæne. Du kan se video af grunden her.

Nedenfor giver vi et indtryk af det look, vi arbejder ud fra. Og vi sigter efter, at huset kan ibrugtages i sommeren 2023

Hornbæk sommerhus

“Læs mere om MH10 Comfort+” – og hvordan du kan blive ejer af fem hjem i Europa for 1.350.000 kr.”

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Hent prospekt