Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Nytårshilsen 2023

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
Finn Christensen , adm. direktør og stifter

Forandring fryder og pryder
2023 var et år præget af forsigtighed og tilbageholdenhed, når det gælder langvarige forbrugsgoder, og boligmarkedet specifikt var spået til at falde som konsekvens af bl.a. højere renteniveau og nye skatteregler.

Det gælder dog mere helårsboliger end ferieboliger, hvor attituden har været mere afventende end de foregående år. På trods heraf ændrer det ikke på drømme, ønsker og behov, og derfor har interessen for vores koncept været intakt, og vi har meldt udsolgt i flere foreninger og delfaser af vores nyeste puljer.

Her ved årsskiftet forlyder det, at vi har rentesænkninger i vente, på baggrund særligt af en markant lavere inflationen, og koblet med en positiv udvikling på aktiemarkederne, betyder det, at stemningen er ved at vende, og investeringslysten ser ud til at vende tilbage med fornyet kraft.

Et godt koncept er ikke forbeholdt danskere
Interessen breder sig ud i Europa og vidner om, at vores koncept er universalt i sine fordele og udførsel. Vi har budt velkommen til ejere fra både Sverige, Norge, Færøerne og Island, samt Holland. Og grundlæggende rummer vores koncept muligheder for, at alle kan deltage.

Samlet nærmer vi os 400 familier på tværs af nationaliteter – heraf dog langt størsteparten danskere – og har for nylig kastet os over bolig nr. 57.

Det er blevet tydeligt for flere, at kombinationen af 29 ejere og fem boliger er ganske ideel. Det betyder, at man kan få de uger, som de fleste fortæller os, at de har brug for. Når vi ser på, hvad der helt konkret bookes, svarer det til syv uger i gennemsnit og ligger godt i tråd med det behov, som langt de fleste fortæller os, at de har. Selv med syv uger pr. familie er der stadig en del mere at tage af for dem, der har tid.

Antallet af ejere betyder samtidig, at ejerskabet til fem luksusboliger kan erhverves for blot kr. 1,5 mio. Det er både godt for din økonomi og godt for en minimering af ressourceforbrug.

Bæredygtighed bliver kun vigtigere
Apropos ressourceforbrug, så fik vi i 2023 udfærdiget vores første klimarapport i samarbejde med Rambøll. I den store sammenhæng er vi stadig en lille aktør, men det, vi beskæftiger os med, har en åbenlys effekt på klimaet – både når det gælder grundideen om deleøkonomi, og når det gælder bygge- og ejendomsbranchen som helhed.

I de kommende år fortsætter vi arbejdet med at effektivisere byggeprocesser og minimere indflydelsen gennem materialevalg og f.eks. valg af egnede energikilder.

Vi skal sikre effektiviteten
Vi er igen i år nomineret til årets Proptech pris – en pris der tildeles de virksomheder, der arbejder med teknologiske landvindinger indenfor ejendomsbranchen.

Ud over minimering af klimaaftryk gælder landvindingerne måden, vi helt grundlæggende driver vores virksomhed og sikrer en begrænsning af manuelle processer – til gavn for både omkostningsniveauet og dermed kundernes pris, samt brugervenligheden blandt de eksisterende ejere.

Aktiviteterne stod i kø
Jeg indvarslede et antal nye aktiviteter i 2023, og vi fik i den grad serveret en buffet af events for nuværende og kommende ejere. Gennem vores samarbejde med Martin Asbæk Gallery kunne vi invitere til flere infomøder hos naboen i Bredgade, hvor tilhørerne samtidig kunne møde populære danske kunstnere som Peter Bonde, Mille Kalsmose og Niels Bonde.

Vi indgik et hovedsponsorat med Dragør Golfklub, og på den baggrund havde vi i august indbudt knap 100 ivrige golfere til MyHomes Invitational på Dragør Golfklub – sikken dag med hygge, fine præmier og gode snakke.

Vi lever af høj kundetilfredshed
Vi er taknemmelige for den konstante støtte og gode omtale, som de eksisterende ejere løbende disker op med. En konstant kundetilfredshed på 4,7 ud af 5, og med 9 ud af 10, som siger, at de varmt vil anbefale MyHomes til andre, føler vi os godt kørende. Ingen kan dog tillade sig at hvile på laurbærrene, og derfor lancerede vi i 2023 som noget nyt MyHomes Panelet, der fungerer som vores sparringspartner og idégenerator. Engageret og beredvilligt stiller et antal ejere op til brainstorms og spændende drøftelser.

Som altid vil jeg opfordre til, at man følger med i vores nyhedsbreve eller her på vores hjemmeside og på LinkedIn, Facebook og Instagram, hvor vi løbende beretter om vores udvikling som virksomhed og ift. boliger og puljer.

Naboens søn tager over
Vores næsten nabo Hendes Majestæt Dronning Margrethe II abdicerer og overlader tronen. Det har vi ikke planer om at gøre, og vi glæder os vanvittigt til endnu et spændende og begivenhedsrigt år med mange nye ejere og aktiviteter.

Rejsen er kun lige begyndt. Tak til Majestæten, alle ejere, samarbejdspartnere og medarbejdere for endnu et godt år.

Rigtigt godt nytår.
Finn Christensen