Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Et år vi sent vil glemme

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
Finn Christensen , adm. direktør & stifter
fyrværkeri over Villefranche

 

Begejstret, overrasket og taknemmelig – tre ord der bedre end nogle betegner følelsen, jeg sidder med efter et hektisk år, som vi nu lægger bag os.

STOR INTERESSE OG MANGE NYE EJERFAMILIER

Min begejstring hænger sammen med det faktum, at interessen for vores koncept er større end nogensinde. Over 250 familier, heraf alene 120 i løbet af 2021, har samlet investeret mere end 350 mio. kr. hos MyHomes – et resultat af hårdt arbejde og i særdeleshed tidens trend, som peger i retning af en ændring i måden, vi ejer feriebolig på.

Det er blevet helt almindeligt at deles om aktiver, når det giver mening. Således også ferieboliger.

Mange henvendelser på daglig basis vidner om en stor og stigende interesse for et ejerskab, som opfattes særdeles attraktivt og fordelagtigt, når man kan dele investering og driftsudgifter med et antal andre familier, og samtidig trygt kan overlade alt besværet til MyHomes.

Konceptets popularitet rækker langt ud over Danmarks grænser, og derfor har vi for nylig etableret en engelsk version af vores hjemmeside, og vi har i løbet af året budt velkommen til både svenske og norske familier.

VOKSEVÆRK I TEAMET

Travlheden har i den grad sat sit præg på vores team, som i løbet af 2021 er fordoblet i størrelse, og nu tæller 16 medarbejdere. Særligt har vi styrket afdelingen, der finder og udvikler boliger og er i færd med at gøre det samme i teamet, som tager sig af administration, service og support.

Som en konsekvens af vores fortsatte udvikling og behov for yderligere kompetencer og ressourcer, har vi ligeledes styrket vores bestyrelse og fået tilgang af et par særdeles erfarne personer som bl.a. tilfører solid erfaring indenfor Service Management og Ejendomsadministration til teamet.

Når vi tilfører nye ressourcer til vores fantastiske team, er det altid med det udgangspunkt, at det skal være personer med høj integritet, et udpræget professionelt mind-set og med en særlig entusiasme omkring vores koncept.

Af samme grund hører vi ganske ofte, at vi er meget transparente og jordnære, og med en kompromisløs tilgang til det vi leverer til vores ejerfamilier. Jeg er stolt over, at vi gang på gang bliver bekræftet i, at vi gør tingene ordentligt og med den rigtige prioritering.

HVAD SKETE DER MED BOLIGMARKEDET I EUROPA?

På trods af adskillige års erfaring med ejendomsmarkedet i Europa har det i årets løb overrasket mig, hvor voldsomt boligmarkedet nogle steder har reageret på pandemien. Vi har oplevet prisstigninger over en bred front, og især de eksklusive franske lokationer er ramt af markante prisløft. Generelt har økonomien været ramt af svigtende produktionskapacitet, store logistikudfordringer samt voldsom efterspørgsel efter håndværkere. Alle faktorer, der har drevet priser og ventetider på materialer i vejret.

Ikke desto mindre lykkes det gang på gang for teamet at levere på samme høje niveau og med det helt særlige MyHomes touch, som vi høster så mange roser for.

STOR TAK TIL EJERFAMILIER OG SAMARBEJDSPARTNERE

Apropos roser, så er jeg dybt taknemmelig for den feedback, vi løbende får fra vores ejerfamilier og folk omkring os. Vi modtager ofte ros for, at vi er særligt dygtige til at finde de helt rigtige boliger, og med vores unikke indretning får dem transformeret til ægte hjem. Det ligger i vores DNA, at det skal føles som at komme hjem, hver gang man rejser ud.

Vi skylder også en stor tak til de mange ejerfamilier, som ivrigt fortæller venner og familie om fortræffelighederne ved vores koncept, og som dermed er med til at udbrede kendskabet til MyHomes.

Hemmeligheden bag vores succes ligger ikke mindst i, at vi efterhånden har opbygget en ”hær” af dygtige samarbejdspartnere, som kender os og forstår vores krav og ønsker. Det er helt afgørende for at kunne holde konsistens i leverancen og for at kunne reagere hurtigt og præcist, hvis problemer opstår. Også en stor tak til dem.

VI ER MEGET FORVENTNINGSFULDE TIL 2022

Vi tager nu hul på et særdeles spændende år, hvor vi i MyHomes har store forventninger til en fortsat ambitiøs vækstrejse, og hvor vi derfor skal være flere i teamet (lige nu har vi et par ledige jobs, som skal besættes snarest).

Vi forventer, at det voldsomme prispres på boliger og materialer vil aftage en smule i løbet af året, men at der forsat vil være stor efterspørgsel på de mest attraktive boliger på de bedste beliggenheder. Vi går udelukkende efter de mest attraktive adresser rundt om i Europa, så vi kommer også i det kommende år til at trække kraftigt på vores erfaring og dygtighed, når vi skal handle boliger.

Det er umuligt at forudsige, hvordan pandemien kommer til at udvikle sig, men hidtil har effekten på vores forretning, på trods af, eller måske på grund af, rejserestriktioner, kun skærpet lysten til at rejse til egen bolig, når man rejser ud, og dermed øget appetitten på at investere i fast ejendom i udlandet.

Bæredygtighed er en grundidé i vores koncept – gennem en smart og bedre udnyttelse af ressourcer. Ved måden at arbejde på, valg af materialer, etc. fokuserer vi i dagligdagen på at sætte et positivt aftryk på klimaet, og det arbejde kommer vi til at accelerere i løbet af det kommende år.

Man skal kunne have adresser rundt om i Europa og samtidig have sin gode rejsesamvittighed i behold.

Vi glæder os meget til at tage på den rejse sammen med alle jer, der er del af MyHomes og overvejer at blive det.

Godt nytår.

MyHomes – Living in Europe