Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

På ski i Megève

Signe Valgreen Marketingkoordinator
Signe Valgreen, Marketing- & kommunikationskoordinator
bjerg vinter koldt frost

BREDE PISTER OG INGEN TURISTER

For foden af Mont Blanc ligger det måske mest tjekkede skiområde – Megève. Den franske bjerg-by er kendt blandt fransk-mændene som en eksklusiv, luksuriøs og populær rejsedestination. Men for de fleste andre er Megève stort set ukendt. Derfor er Megève ikke overfyldt med turister og uden for franskmændenes ferie i uge 9 og 10, får du pisterne stort set for dig selv.

STORSLÅET SKILØB

Megèves skiterræn består af sammenlagt 3 ski-områder, der samlet dækker mere end 300km pister. Området har en World Cup piste, og der er nordvendte, sydvendte og sydvestvendte pister med masser af flot natur. Det er primært brede boulevard-pister, og der er generelt ikke behov for stort snefald for at pisterne er åbne.

Områderne hænger godt sammen, og der er skiløb for alle. Det skal dog nævnes, at det passer bedst til let øvede skiløbere, selvom der er et rigtig godt begynderområde helt nede ved byen. I skiområdet er der udsigt ud over hele Mont Blanc – Europa’s højeste bjerg. Det er ligeledes muligt at købe et samlet liftkort til hele Mont Blanc området og dermed stå på ski i blandt andet Chamonix (Frankrig), Courmayeur (Italien) og Verbier (Schweitz).

Er du mere til langrend end det alpine skiløb, byder området sig også på dette.

EN FERIE I EN FOTRYLLENDE SNEDÆKKT FRANSK BY

Er du ikke den store skientusiast? 

Bare rolig. Byen har meget mere at byde på end ski. Den gamle bydel i Megève er bilfri og generelt er byen særdeles hyggelig, med brostensbelagte gader. Hestevognene står parkeret side om side udenfor byens lækre hoteller, og man finder alle de eksklusive tøjforretninger samt mange hyggelige restauranter, der findes i alle prisniveauer. Blandt andet er der hele 4 Michelin ud af de i alt 89 restauranter i Megève.

Kunne du forestille dig en skiferie i de franske alper? Så kan du læse meget mere om, hvordan du kan få en feriebolig i bjerg-byen Megève med MH05 eller MH08.

Ønsker du en bolig i De franske Alper?

Se puljer til salg