Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Vi er ganske enkelt imponeret

Lene Pind, Kommunikationschef MyHomes kommunikations- og PR-indsatser
Lene Pind, kommunikationschef
MyHomes ejerfamilie i Villefranche

To nye MyHomes boliger i Villefranche-sur-Mer er netop taget i brug af de første ejere, og vi har interviewet den ene familie, som fra deres nye Premium bolig fortæller om deres oplevelser som ejere og det første besøg i deres sydfranske hjem.

Anna Dorthe og Jesper Hvid Nielsen er ejere i en af vores nyere Premium foreninger, og har tidligere været med i den første Premium forening i MyHomes. Sammen har Dorthe og Jesper tre større børn på 15, 18 og 20 år, som de nyder at tage på ferie samme med. Da de også gerne vil kunne tilbyde kærester, forældre og venner at tage med ferie, har de valgt at investere i den rummelige Premium forening, som opfylder deres behov.

Vi har spurgt ind til, hvorfor de valgte at sælge en andel for at købe en ny, hvordan deres erfaringer er med at eje boliger på delebasis, og hvad de synes om deres helt nye bolig i Villefranche.

Hvordan har I oplevet processen med at sælge en andel?

Jesper: “Det var egentlig slet ikke på tale, at vi skulle sælge vores andel, men vi fik et tilbud fra en køber, som utroligt gerne ville ind i en Premium, og det kunne vi ikke sige nej til. Det blev en rigtig god forretning på ganske kort tid. Selve handlen gik hurtigt og utroligt gnidningsfrit. Det var meget professionelt håndteret af MyHomes, så det var en overkommelig opgave at handle andelen”.

Hvordan er det at starte forfra med en ny forening?

Anna Dorthe: “For mig var det faktisk en bekymring. De boliger, vi havde været i, var så gennemførte, og lokationerne var helt i top, så jeg havde svært ved at forestille mig, at jeg kunne blive lige så glad i den nye forening. Men det ER vi, for lige nu er vi på vores første ophold i Villefranche – i den nye forening, og det er helt fantastisk”.

Jesper: “Man vil selvfølgelig gerne have sine boliger hurtigst muligt, når først beslutningen er truffet, men jeg vil også sige, at det er spændende at være med i processen. Her for nylig modtog vi en flot velkomstpakke fra MyHomes, hvor der blandt andet var vores nye nøglebræt og nøgletags til de fem lokationer. Den var lækkert gennemført og gav os en forventningsfuld fornemmelse i kroppen, så vi glæder os til hele processen og ikke mindst boligerne”.

Anne Dorthe: “Selvom man gerne vil have, at boligerne er færdige med det samme, så er der også noget psykologisk i, at man er med i processen med at finde boligerne og renovere dem. Man føler sig som en del af det. Man bliver oplyst og inddraget – man er med på rejsen”.

Fordele ved MyHomes konceptet?

Anna Dorthe: “Man får nogle boliger, som er i en helt anden liga, end hvis man selv skulle købe. Både indretningsmæssigt og på lokationen. Vi får meget mere, end vi selv ville kunne finansiere, og så er der ALT i boligen. Det er sådan noget, man kan blive irriteret over, når man lejer ferieboliger, hvis der mangler de mest basale ting”.

Jesper: “Og så er der bekvæmmeligheden. Der er jo sørget for alt – hver en detalje er der tænkt over. Alt står snorlige, og man kan virkelig holde ferie, når man er på ferie”.

Ulemper ved et delekoncept?

Jesper: “Man skal planlægge i god tid, og der er begrænset mulighed for at være spontan”.

Anna Dorthe: “Men når det så er sagt, så har vi altid fået vores første eller anden prioritet i den første forening, så ulemperne er ikke særlig store i praksis, det er mere oppe i hovedet, at man skal vænne sig til at planlægge”.

Tænker I over, at I deler boligerne med andre?

Anna Dorthe: “Næ, det gør jeg faktisk ikke. Rent faktisk var noget af det første, jeg tænkte på, da vi ankom i Villefranche i denne uge, at jeg ville tage nogle billeder og dele med de andre og fortælle, hvor fedt her er. Men i løbet af dagen tænker jeg ikke over det, der tænker jeg, at det er vores”.

Jesper: “Måske passer man endda ekstra godt på boligerne, netop fordi man har et fælles ansvar for at behandle dem med respekt”.

Villefranche-sur-Mer feriebolig udsigt

Hvordan var oplevelsen, da I ankom til jeres nye bolig i Villefranche?

Anna Dorthe: “Oplevelsen starter faktisk allerede, inden du ankommer på lokationen. Du bliver holdt i hånden, allerede inden ankomst, fordi du modtager en velkomstmail fra MyHomes med alle de ting, du skal vide. Du bliver fx guidet ude fra vejen og ind, og det betyder meget, hvis du ankommer sent. Der er et meget højt informationsniveau”.

Jesper: “Når man træder ind i boligerne, så oplever man bare den der wow-effekt. Det føles hjemligt, selvom man ankommer for første gang”.

Anna Dorthe: “Det er vores home away from home. Indretningen er gennemført, og den stil MyHomes boligerne har er stilfuld og easy on the eye. Det er bare super flot”.

Jesper: “Udsigten fra vores bolig her i Villefranche er næsten, så man får tårer i øjnene. Det er helt magisk. Vi er højt oppe og kan se ned over den gamle by, men det er stadig muligt at komme derned på 10 minutter”.

Hvordan oplever I beliggenheden?

Jesper: “Vi har før haft vores egen bolig på den anden side af Nice, så vi kender området godt. Villefranche-sur-Mer har noget helt særligt, og vores MyHomes bolig ligger med super smukt udsigt og sol på terrassen hele dagen. Det er især dejligt på denne årstid. Derudover har boligen egen p-plads med havudsigt, ganske enkelt luksus.

Vi er også meget tæt på togstationen uden at være generet af den, fordi boligen ligger så højt oppe. Man behøver faktisk ikke at have bil med herned, da toget når fra lufthavnen i Nice og hertil på 10 min. Det er super nemt og bekvemt”.

Ønsker du også at eje en Premium bolig?

Læs mere om MH14 Premium