Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Quantus – en helt særlig pulje

Lene Pind, Kommunikationschef
Udsigt fra Quantus lejlighed i Villefranche-sur-Mer
Udsigt fra Quantus lejlighed i Villefranche-sur-Mer

Quantus er designet til dig, der ønsker ekstra luksus og mere eksklusivitet, når du rejser. Boligerne er af en helt særlig kaliber, og der er udsigt til luksus og nydelse i de huse og lejligheder, du sammen med 15 andre familier bliver medejer af.

Vi har samlet et inspirationsgalleri med billeder af de boligprojekter, vi er i gang med at udvikle til vores første Quantus forening, så du kan få et indtryk af den kvalitet, vi leverer til vores Quantus ejere.

Da to af de fire Quantus boliger er på projektstadie, er billederne ikke det færdige resultat, men de præsenterer projekterne og den storhed, der ligger i Quantus puljen, og de beliggenheder vi udsøger.

Marbella

Denne eksklusive villa på 240 m2 kan ejerne i Quantus foreningen om få måneder se frem til at kalde deres hjem. Boligen, der oser af luksusliv, fordeler sig over 5 niveauer og inkluderer bl.a. en tagterrasse med jacuzzi og udekøkken. Den energieffektive villa har indvendig elevator og flere parkeringspladser. Drømmevillaen ligger højt og tilbagetrukket med en fortryllende panoramaudsigt fra boligens terrasser mod vandet. Den private infinity pool giver boligen et smukt udseende sammen med det indbydende og eksotiske miljø ved indgangen til boligen.

Piemonte

Her er vi i gang med at forvandle en stor nedslidt villa beliggende på en 15.000 m2 grund, med udsigt til Piemontes fascinerende landskab, til et mageløst landhus med gennemførte detaljer både inde og ude. Boligen kommer bl.a. til at indeholde 4 soveværelser og 3 badeværelser samt åbent mulitirum, dining room, stue og køkken. Huset har fået ny planløsning, hvor arkitekten har tænkt i flow og lysindfald gennem hele boligen.

På første etage bliver der udgang til en 80 m2 terrasse/balkon, fordelt på tre sider af huset, fra alle værelser, og i grundplan får ejerne en stor overdækket terrasse med pizzaovn, udekøkken og spiseplads. Terrassen tilgås direkte fra den rummelige stue med fritlagte stenvægge og pejs. Derudover anlægges der petanque-bane samt privat pool.

Som videoen herunder viser, er grunden placeret privat og højt i Cavatores bakkede terræn, og ejerne får således en fantastisk udsigt over det pittoreske landskab med vinmarker og de sneklædte bjergtoppe i baggrunden.

Se video af udsigten fra huset.

Megève

I De franske Alper har ejerne en luksuriøs chalet-lejlighed, som er en del af et projekt udbudt igennem den verdensomspændende og anerkendte projektudbyder Sothebys, der har stor erfaring med eksklusive byggeprojekter som dette.

Chalet-lejligheden er en hjørnelejlighed i stueplan med 105 m2 og har to terrasser mod hhv. syd og øst, samt et lille stykke privat have hele vejen omkring lejligheden. Lejligheden ar et stort køkkenalrum med åbning til terrassen mod syd, og der er tre soveværelser, hvoraf ét er med en suite badeværelse, og de to andre er med en suite shower. Derudover indeholder lejligheden et ekstra gæstetoilet med adgang fra entreen. Til lejligheden hører to private garager i kælderen, et kælderrum, samt et sted til at opbevare ski og varme sine støvler.

Selve lejligheden er bygget med lækre materialer i “modern mountain style” og indrettet i MyHomes stil.

Chalet-lejligheden er beliggende centralt i området Le Jaillet i Megève, hvilket betyder, at ejerne derfor kan gå til den charmerende bymidte med brostensbelagte gader på blot få minutter og har, som noget ganske særligt på de kanter, mulighed for ski in/ski out.

Villefranche-sur-Mer

Ejerne i Quantus foreningen har taget deres første bolig i brug og kan således nyde denne fantastiske penthouselejlighed med en ekstraordinær panoramaudsigt tæt på strand og by.

Lejligheden er på 115 m2 og har 3 soveværelser samt 3 badeværelser, heraf det ene er en suite. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, der har skydedøre med store glaspartier ud til terrassen med udsigt over Villefranche-bugten og det azurblå Middelhav. Du kan se flere billeder og læse mere om den færdige bolig her.

Ønsker du at blive klogere på dine muligheder med MyHomes?

Se vores åbne puljer