Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Kom til Quantus event i hjertet af København

Emma Kristensen, Kommunikationskoordinator
Marbella villa terrasse pool lounge stue

Kom med til en eftermiddag udover det sædvanlige, når vi søndag den 24. april kl. 13-15 inviterer indenfor hos MyHomes i vores lokaler i Bredgade 20, København K.

Til eventet kan du få et helt unikt indblik i MyHomes’ eksklusive Quantus forening, der tilbyder markedets mest fleksible feriekalender, og hvor du stadig kan erhverve dig en af de to sidste andele i.

Vi serverer tapas og et glas vin, mens vi gennemgår konceptet samt de lokationer og boliger, der er udvalgt til Quantus. Derudover er der mulighed for at stille spørgsmål til os og møde ejerfamilier.

Du kan tilmelde dig nedenfor.

Golf, gastronomi og rejseglæde til fire luksuriøse hjem

Quantus tilbyder den største frihed til impulsive ophold i fire luksusboliger op til 28 uger om året. Boligerne være af en særlig kaliber med udsigt til enestående oplevelser på alsidige lokationer i Sydeuropas mest eftertragtede områder. Udover at byde på et væld af ferieformer med kultur, natur, gastronomi og shopping, giver lokationerne i Quantus også adgang til eksklusivt golfspil, skiterræn, og cykelruter.

Ejerne får luksushjem i den sydspanske by Marbella, Piemonte i Norditalien, Villefranche på den franske Rivera samt i Megève i De franske Alper.

Penthouse med panoramaudsigt og chalet i mondæne Megève
I Villefranche har vi på vegne af foreningen købt en eksklusiv penthouselejlighed med ekstraordinær panoramaudsigt over Middelhavet, som du kan læse mere om her.

I den mondæne bjergby Megève har vi fundet et enestående projektkøb med en super attraktiv beliggenhed nær byen. Læs om boligen her.

Moderne luksus og italiensk livsglæde i fredelige omgivelser
Vi leder efter en moderne villa i Marbellas luksuriøse omgivelser, der byder på utrolige golfbaner, historisk arkitektur og utallige smukke strande.

Vi søger et klassik stenhus blandt det bakkede og frodige terræn i Piemonte med udsigt over vinstokke, hvor nogle af verdens bedste råvarer kan nydes, og tiden for en stund går i stå.

Mød os i Bredgade søndag 24. april

Vi ser frem til at møde dig, og glæder os over endelig at kunne afholde et fysisk event for alle interesserede.

Ønsker du at vide mere om Quantus, MyHomes konceptet eller kommende events, er du velkommen til at kontakte Finn Christensen, MyHomes adm. direktør og stifter:

Tlf.: +45 53 53 78 60
E-mail: hello@myhomes.dk.

Tilmeld dig eventet
Kontor bredgade Living in Europe