Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Rejsedagbog fra MyHomes Nissen

MyHomes Nissen, Forfatter & fotomodel

Min rejse påbegyndte, da jeg blev kaldt på en vigtig mission af mine kollegaer i MyHomes. De skulle afholde et særligt arrangement LIVE fra Norditalien, og de havde brug for min hjælp. Da jeg er en nisse med masser af rejselyst, sagde jeg selvfølgelig ja – for hvem vil ikke gerne besøge tre lækre steder på fire dage.

Vi mødtes i den eksklusive franske bjergby Megève, hvor jeg var travlt beskæftiget med at stå model til forevigelsen af boligerne til de glansfulde fotobøger, som ejerne modtager, hver gang en bolig er færdig. Hver mandag er der skiftedag, og det er her de søde rengøringsfolk laver nissemagi, og får boligerne til at skinne og se ud, som om der aldrig har været nogen. Vi fik et smugkig på flere af de hyggelige chalet-lejligheder, som ejerne har. Hold nu nissefest, dér ville jeg gerne bo. Tænk sig at vågne op med udsigt til de snedækkede bjerge.

Vi gik en tur i Megèves brostensbelagte gader med hestevogne og mondæne butikker og indsnusede Alpe-stemningen, der gør en nisse glad i låget, inden vi drog videre mod Piemonte i Italien. Køreafstanden er ca. 210 km, og bilturen tog os igennem en fantastisk bjergstrækning, der næsten er hårnålesvingene værd.

Efter knap tre timer kunne jeg sætte mine støvler på italiensk jord, og sikke et syn der ventede mig. Det rolige landskab med bløde bakker og vinmarker så langt øjet rækker.

Også i Piemonte skulle vi se nogle af de store landhuse med masser af plads til at boltre sig på, og vi besøgte byggepladserne, hvor de lokale håndværkere ikke var blege for at sætte mig i gang. Det er utroligt at se, hvordan husene kan forvandles fra ruiner til drømmeboliger, og jeg glæder mig til at se de færdige resultater.

Dagen kom, hvor det omtalte informationsmøde skulle afholdes LIVE fra en Premium-bolig i Piemonte, og mine kollegaer og jeg var fyldt med forventningens glæde, men også en vis nervøsitet. Da teknikken udfordrede os, var jeg overbevist om, at det var en drillenisses værk, men med hjælp fra kontoret i Bredgade i København fik vi hurtigt overhånd igen. Aftenen endte med højt humør og et glas lokal Barolo-vin, der overraskede nok var bedre end min favorit-gløgg.

Næste dag kørte vi godt tre timer for at ankomme til den sidste destination, Villefranche-sur-Mer. Igen så jeg omgivelserne ændre karakter i takt med, at vi nærmede os Sydfrankrig og det azurblå Middelhav. Temperaturen her er lidt for varm, hvis I spørger mig – tænk, at de kalder det vinter. Men de store flotte luksusvillaer og små farverige huse og det glimtende hav gør selv en nisse som mig blød i knæene. Dette er harmonisk forenet i boligerne, hvor udsigten altid er omdrejningspunktet, og indretningens stil er inspireret af byens omkringliggende miljø og charme.

Rejsen er nået sin ende (for nu), og efter en kort flyvetur fra Nice er mine kollegaer og jeg tilbage i Danmark. Nu hjælper jeg flittigt supporten, der altid er et skridt foran – selv i denne travle juletid. Selvom det er godt at være hjemme igen, må jeg indrømme, at jeg allerede drømmer mig væk til italiensk vin og landstemning, samt majestætiske bjerge og hestevogne i Megève samt varme og det azurblå Middelhav i Villefranche.