Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Ro og mageløs udsigt på Mallorca

Emma Kristensen, Kommunikationskoordinator

Bygget ind i en klippeskråning, helt tæt ved den rustikke havnefront, finder ejerne i MH10 Comfort+ deres nye luksuriøse feriebolig. Lejligheden har den mest fantastiske panoramaudsigt over indsejlingen til Port d’Andratx bugten, som kan nydes fra den store terrasse eller fra flere af lejlighedens værelser. 

Den perfekte ferieby

Port d’Andratx er kendt for sin smukke kombination af krystalklart vand, dramatiske klipper og billedskønne bugter. Byens snoede gader byder både på farverige fiskerhuse og luksuriøse villaer, ligesom den livlige havn omfavner alt fra traditionelle fiskebåde til store yachter, der smelter sammen i en unik blanding af charme og elegance. Dette afspejler sig også i de kulinariske oplevelser, som indebærer hyggelige fiske- og skaldyrsrestauranter ved havnen til fine spisesteder, der serverer autentiske middelhavsretter.

En lejlighed med havudsigt

Selve boligen er på 62 m² og består af køkken og stue i åben forbindelse med brede glaspartier, hvorfra man kan tilgå den 44 m² store sydvendte terrasse. Allerede når man træder ind ad hoveddøren, kommer udsigten én i møde igennem det store dørparti. Lejligheden rummer derudover to badeværelser og to soveværelser, hvoraf der fra det ene er adgang til terrassen. Bebyggelsen deler en fælles pool, og også her kan man drømme sig væk i den betagende havudsigt.

Indretning i tråd med omgivelserne

Som altid har indretningen af boligen draget inspiration fra de omkringliggende omgivelser. Lejlighedens stil og stemning efterlever således den unikke blanding af charme og elegange, som Port d’Andratx tilbyder. Det kommer blandt andet til udtryk i det naturlige træ, flettede materialer, bløde teksturer og rene linjer. Farvekombinationen trækker tråde til de rustikke klippevægge og det glimtende hav, men også til den karakterfulde by. Boligen er udstyret med alt, hvad ejerne kunne ønske sig, hvad end de skal kokkerer, på stranden, udforske øen eller holde spilleaftener.

Drømmer du også om en bolig på Mallorca?

Udforsk vores puljer åbne for tegning