Hør mere om MyHomes

Så fantastisk kan du bo med MyHomes i Barcelona

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, Partner og Udviklingschef
Lokal moderne indretning fra Barcelona

SÅ FANTASTISK KOMMER DU TIL AT BO MED MYHOMES I BARCELONA

Lejligheden, vi har købt til familierne i MH01 Comfort, fandt vi i bydelen El Born kun 100 m fra Santa Maria del Mar, der er centrum for Ildefonso Falcones internationale bestseller “Havets katedral”. Et helt unikt sted i Barcelona tæt på stranden og midt i et mylder af små gader og pladser, der oser af autencitet og stemning. Lejligheden er på 65 m2 og har bl.a. to separate soveværelser og to badeværelser.

Efter, at vi overtog lejligheden i september, har vi brugt tre måneder på at istandsætte og indrette boligen, så den nu har den helt rette MyHomes kvalitet. Vi er så tilfredse med det endelige resultat og glæder os til at byde ejerne velkommen. Allerede nu har vi fået en masse skønne reaktioner og varme hilsener fra ejerne hvilket konstant bekræfter os i, at vi gør en for forskel for dem og deres familier.

LIDT REAKTIONER FRA EJERNE:

“Hold da op hvor ser det lækkert ud.. glæder os max?? ”

“Det ser godt nok helt fantastisk ud, vi glæder os meget til de ferier vi skal have i lejligheden allerede i år og næste år.”

“Wauw hvor ser det fantastisk skønt ud – igen igen godt arbejde. Nyder pt. vores skønne MyHomes hus i Piemonte og glæder os max til at opleve Barcelona lejligheden.”

“Fantastisk indretningsarbejde I har leveret. Vi glæder os i den grad til at opleve stemningen inde som ude start næste år.”

“Ser fedt ud.”

Vil du fordybe dig yderligere?

I vores nye udgave af magasinet Living in Europe får du 100 siders inspiration til ren ferieglæde og afslapning.

Få tilsendt MyHomes magasinet