Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Smugkig – sådan indretter vi MyHomes huset i Piemonte

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, Partner & Udviklingschef
stue stenvæg stenhus interiør unik interiør

ET SMUGKIG IND I HUSET I PIEMONTE

Her får du et lille smugkig, der viser, hvordan vi indretter det første MyHomes hus i Piemonte – indkøbt til samejet COMFORT 01. Når huset er helt færdigt, kommer der en fotograf forbi og tager nogle professionelle billeder, der nok skal vise huset frem fra den allerbedste side. 

Men vi synes ikke, at I skal snydes for nogle af de første billeder som vi og vores indretningsteam selv har taget undervejs i processen.

Billeder fortæller historien om hvordan MyHomes indretter, med hvilke materialer og i hvilken kvalitet. 

Huset er på 330 m2 og grunden 22.000 m2, så der er rigtigt meget at vise frem. Her kommer et udpluk og mere følger senere.

For forståelses skyld er huset indrettet som følger. Det er i to plan. I stueplan er der en stor hall, et stort soveværelse, et stort badeværelse, en hyggelig vinstue, et depotrum/bryggers og et stort køkken/alrum som ligger i direkte forbindelse med den store udendørs terrasse og poolområdet. På 1. sal er der 3 store soveværelser, et stort badeværelse og en meget stor stue med adgang til en lækker overdækket terrasse, hvorfra der er den skønneste udsigt over hele området.

Huset har brede mure, der har dejligt store vindueskarme og låseanordningen på skodderne har deres helt egen historie. Den smukke dør markerer indgangen til noget helt specielt.

Da huset ligger lige midt i Italiens måske bedste vinområder, er vinkort naturligvis en del af indretningen. Midt i vinland – vi har selvfølgelig indrettet til hyggelige vinsmagningsstunder.

Der er to velfungerende pejse i huset, begge med pejseindsats, og så er der højt til loftet, hvilket vi naturligvis skal udnytte. Det store køkken på ca. 45 m2 er helt nyt, og fremhæver de fantastiske og klassiske hvælvinger i loftet. Det bliver en fornøjelse at kokkerere i det nye, flotte køkken.

Den smukke kiste er en af de få ting, der overlever fra husets tidligere ejere. Der er flotte store krukker ved poolen, som måler hele 6 x 12 meter.

Der er tre store soveværelser på 1. sal, og badeværelserne er lækre og holdt i smagfulde nuancer. 

Vi håber at dette lille smugkig har givet dig et indblik i, hvordan boligerne i MyHomes bliver indrettet. Som nævnt i indledningen supplerer vi senere med andre billeder taget af en professionel fotograf. Vi glæder os til at vise flere boliger meget snart. Den næste bolig i rækken er et skønt sommerhus i Hornbæk, som vi er i fuld gang med at renovere. 

Få tilsendt vores magasin Living in Europe

I vores nye udgave af magasinet Living in Europe fortæller vi om investeringen, og hvor nemt og bekvemt der er at være ejerfamilie. Du kan også se standarden på de boliger, vi har forvandlet til hjem for ejerne. 100 siders inspiration til ren ferieglæde og afslapning venter på dig her.

Få tilsendt magasinet