Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Smugkig på boligerne i MH16 Comfort+

Lene Pind, Kommunikationschef MyHomes kommunikations- og PR-indsatser
Lene Pind, Kommunikationschef
Mallorca MyHomes bolig

Vi er i fuld gang med at bygge og renovere de to første boliger til vores MH16 Comfort+ pulje. Allerede i år tager ejerne boligerne på Mallorca og i Hornbæk i brug og kan dermed for alvor begynde deres nye liv som MyHomes boligejere. Få et unikt smugkig på de to projekter, mens de er i proces.

En af glæderne ved at købe sig ind i MyHomes er, at du kan se dine kommende boliger blive til og følge den spændende proces. Du bliver medejer af forskellige ferieboliger, så du kan booke og variere dine rejser i løbet af året. Det betyder ikke, at du nødvendigvis SKAL bruge alle ugerne, du har til rådighed i bookingsystemet. Det bestemmer du helt selv. Nogle har mulighed for at holde mange ugers ferie om året, mens andre har de obligatoriske fem uger at gøre godt med. Forskelligheden i behov og ønsker hos ejerfamilierne betyder, at der er mere end rigeligt plads til alle.

Følelsen af frihed og luksus

Med din investering i MyHomes’ ferieboliger har du friheden til at vælge mellem dine fem europæiske hjem, en luksus der giver ro i sjælen, da du ikke selv skal stå for drift og vedligeholdelse. Du følger dig hjemme i dine boliger og ved, at du ikke bliver skuffet, når du skal nyde en velfortjent ferie. Og vi ved fra vores mange ejere, at du meget hurtigt føler dig lokal, og vil finde glæde i at komme tilbage gang på gang og nyde dine europæiske nabolag. Læs her, hvad ejerne siger.

Forvandling på Mallorca

Smukt placeret tilbagetrukket op ad bjerget med panoramaudsigt over bjerge og Port de Sóller-bugten ligger boligen, som du kan blive medejer af i MH16 Comfor+. Her er ro og fred, og området er både pænt og eksklusivt. Og selvom man er trukket lidt tilbage, er der stadig kun omkring 10 min. gang til restauranter, cafeer og stranden i bugten. Mallorca er begunstiget med dejligt, og du vil kunne sidde på din terrasse og nyde udsigten året rundt.

Du kan læse mere om boligen på Mallorca, som på nuværende stadie er ved at blive brudt ned for at blive bygget op igen til en funktionel og æstetisk bolig med masser af autenticitet og unikke detaljer. Se de nyeste billeder herunder:

Sommerhus-hygge i Hornbæk

Den anden bolig er et nybygget luksus-sommerhus, der er ved at blive opført i det eftertragtede Hornbæk. Her kommer du til at eje et topmoderne hus indrettet, så du mærker roen og den ægte sommerhusstemning, fra du træder ind ad døren. Her kommer du til at nyde den charmerende og livlige badeby, der ligger ved en af Danmarks skønneste strande. Du vil også elske sommerhuset i vinterhalvåret, hvor du kan hygge dig med familie og venner med brætspil og ild i brændeovnen efter en dejlig udflugt i den smukke nordsjællandske natur.

Byggeriet går helt efter planen

Der er godt gang i byggeriet i Hornbæk, og det er en fornøjelse at følge med på sidelinjen. Nu hvor jord- og betonarbejdet er overstået, går det virkelig hurtigt med opførelsen af sommerhuset. Alt tømrerarbejde er planlagt ned til mindste detalje, hvilket betyder at håndværkerne kan arbejde meget effektivt. Huset er allerede lukket med ydervægs- og tagkonstruktion samt vinduer og døre. Nu er facaderne ved at blive beklædte, og indvendigt er et træskelet sat op til vægopbygning.

Herunder tager vi dig med en tur på byggepladsen. Du kan læse mere om, hvordan det færdige hus bliver ved at klikke her.

Et kig ind i det kreative maskinrum

Når vi planlægger og udtænker et projekt, foregår det som et samarbejde mellem vores teams. Vi sætter en ære i at levere et gennemtænkt og æstetisk resultat, som ejerne kommer til at knuselske. I den tidlige fase udarbejdes der blandt andet et moodboard, som repræsenterer den atmosfære, vi ønsker at skabe i den pågældende bolig.

Det kreative team har fra starten fokus på det overordnede udtryk i boligen for at sikre den råde tråd og den helt rigtige stemning. Herunder ses et udpluk af det moodboard, der er udarbejdet som inspiration til udtrykket i sommerhuset til MH16 Comfort+.

Moodboard. Hornbæk bolig MyHomes

Drømmer du om at eje ferieboliger i Europa?

Lad rejsen begynde her – og glæd dig til at nyde din investering i fremtiden Mere om MH16 Comfort+