Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Sommerhuset i Hornbæk – forvandlet og leveret

Signe Valgreen Marketingkoordinator
Signe Valgreen, Marketing- & kommunikationskoordinator
luksusbolig sommerhus hornbæk

Vejret var med os, da vi i lørdags overrakte nøglerne til MH03 Comforts nye sommerhus i Hornbæk. I den anledning holdt vi åbent hus både for husets ejere og for interesserede. Læs om tankerne bag sommerhuset og renoveringen her.

FRA KEDELIGT 80’ER HUS TIL MODERNE, LÆKKERT OG FUNKTIONELT SOMMERHUS

I maj måned i år købte vi sommerhus i Hornbæk til ejerne i MH03 Comfort. Vi har efterfølgende foretaget en gennemgribende renovering af huset og indrettet hver kvadratmeter, så huset lever op til vores krav om at være et funktionelt hjem fyldt med hyggelig sommerhusstemning.

Vi har sat nye døre og vinduer i boligen med sorte smalle rammer og en lille sort sprosse. Derudover har vi malet huset sort i sort med zink tagrende. Formålet er at give huset et moderne og eksklusivt look.

For at understrege sommerhuscharmen har vi opstillet en lækker udendørs bruser, indrettet en lille bålplads, udvidet terrassen og åbnet huset mere op med et helt sæt nye skydedøre ud mod terrassen. 

Indenfor har vi uskiftet det kedelige hvide køkken med et nyt moderne køkken med snedkerlavede låger i en flot pistaciefarve og med runde greb i egetræ. Vi har derudover åbnet køkkenet mere op og har givet rummet mere lys gennem en ny køkkendør, som har glas fra gulv til loft. Derudover har vi udskiftet den store klodsede emhætte med en emhætte, som ligner en moderne lampe, og som passer perfekt ind i rummet.

Stuen har vi åbnet op og gjort mere praktisk anvendeligt, med ekstra skabsplads i køkkenøen og ved vitrineskabet. Derudover har vi gennem en lang række detaljer, skabt en hyggelig og unik atmosfære, med mere farve og personlighed end da vi overtog huset.

Badeværelser og toiletter har også fået en ordentlig omgang. Vi har skiftet badekaret ud med en stor lækker bruser og derved skabt mere plads i rummet. Derudover har vi lagt farverige fliser på gulvet, som går igen på begge badeværelser og i entreen – selvfølgelig med varme i gulvet.

I det ene soveværelse har vi udskiftet glasdørene med en væg, der adskiller de to soveværelser, og giver mulighed for flere overnattende gæster. Ydermere har vi udskiftet vinduet og døren med et sæt dobbelt døre med glas til gulv, så haven kommer direkte ind i værelset.

HUSET BLEV LEVERET TIL ÅBENT HUS ARRANGEMENT

Den 28. september overleverede vi nøglerne til sommerhusets ejere, og inviterede alle til åbent hus. Der var nysgerrighed og spænding i luften, da vi bød ejerne indenfor i deres nye sommerhus. Over de sidste måneder har de spændt fulgt husets udvikling.

Ejerne udviste stor begejstring for deres nye sommerhus og snakken gik hurtigt om fremtidige ferieplaner og brug af sommerhuset.

EN PRIVAT TUR RUNDT PÅ GRUNDEN

Finn Christensen, stifter og CEO af MyHomes, holdt en kort velkomsttale, hvor han udtrykte begejstringen ved at stå foran MH03s ny flotte sommerhus. Det har været et spændende projekt som hele MyHomes teamet har glædet sig til at vise frem for ejerne og interesserede.

I selskab med MyHomes teamet blev man vist rundt på den 1000m2 store grund – lige fra vaskerummet til skuret blev hver kvadratmeter vist stolt frem, mens alle spørgsmål angående indretning, økonomi, renovering etc. blev besvaret.

Der var tilfredse smil på ejerne, da de efter 1,5 times hygge og snak forlod Syrenvej, med tanken om, at de snart skulle tilbage og holde ferie i det skønne sommerhus. For os hos MyHomes betyder alle de rosende ord rigtigt meget, og vi glæder os til at kaste os over næste projekt i Piemonte.

Det blev til en hyggelig dag med pølser og brød, et glas rosé og en masse snak om fremtidige ferieplaner.

Hør mere om MyHomes

Er du nysgerrig på at høre, hvad livet har at byde på som ejerfamilie. Så deltag på vores kommende informationsmøde. Det bliver afholdt online, hvor vi gennemgår konceptet, og du får mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have.

Kom til informationsmøde
sandklit havet blå himmel