Hør mere om MyHomes

Sommerhus i Hornbæk – med stormskridt mod færdiggørelse

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, Partner & Udviklingschef
Hornbæk Terrassen under renovering

SOMMERHUS I HORNBÆK – NÆSTEN KLAR TIL EJERNE 

Tilbage i maj måned købte vi sommerhus i Hornbæk til ejerne i MH03 Comfort, og nærmer os, efter en gennemgribende renoveringsproces, det endelige resultat, som vi glæder os meget til at vise frem. Nedenfor kan du læse lidt om ejendommen og dens udviklingen. 

VI KAN SE POTENTIALE

Da vi første gang så det 80’er prægede sommerhus, var vi ikke specielt imponerede, men husets kæmpe potentiale blev hurtigt tydeligt.

Huset rummer alle de elementer, som vi ønsker at levere til ejerne i form af plads, funktionalitet og beliggenhed. Huset indeholder 3 soveværelser samt et separat anneks til gæsterne eller ungerne. Derudover vil der aldrig være lang kø til toilettet, da huset indeholder 2 badeværelser. Grunden er på over 1000 m2 med en privat og solrig have. Det betyder, at det eneste du hører, er fuglekvidr og slupren fra din egen morgenkaffe.

INVITATION

Huset står klart i den kommende weekend, og i den anledning holder vi åbent hus d. 28 september kl. 14 – 15:30 på Syrenvej 1, 3100 Hornbæk. Du kan tilmelde dig via dette her. Glæd jer, det er blevet rigtigt lækkert..

VORES VISION FOR SOMMERHUSET I HORNBÆK

Vi har i nogle måneder været i gang med forvandlingsprocessen. I skrivende stund bliver der lagt sidste hånd på køkken og badeværelser, som vist på billederne. Nogle af væggene er tilmed revet ned, for at skabe nogle større fællesrum. Der er blevet gået til vaflerne, og det blevet istandsat således, at boligen vil leve op til dens fulde potentiale. 

Til sidst skal hele boligen præges af vores indretningsteam, som tilfører den magi, som tager huset fra lækkert og funktionelt til også at være hjemligt og hyggeligt. 

Vi har sat nye døre og vinduer i boligen med sorte smalle rammer og en lille sort sprosse. Derudover har vi malet huset sort i sort med zink tagrende. Formålet er at give huset et moderne og eksklusivt look.

Ønsker du også et sommerhus i Hornbæk?”

Finn Christensen, adm. direktør & Stifter Læs mere om Hornbæk