Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Sommerhus i Hornbæk

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
Finn Christensen, Adm. direktør & Stifter
loungemøbler danmark nordsjælland blomster lanterner

DERFOR SOMMERHUS I HORNBÆK

Vi er flere gange blevet spurgt om, hvorfor vi har udvalgt et sommerhus i Danmark blandt de 5 ferieboliger, man får som ejer i MyHomes. 

Og det er der faktisk flere grunde til.

1. Selv om mange af os holder af at rejse sydpå, er der fortsat stor søgning på at holde ferie i Danmark.

2. Med et sommerhus i Danmark er der basis for en impulsiv ferie. Det er aldrig gratis at holde ferie – desværre – men med et sommerhus i Danmark, er det tæt på, og de fleste kan være der på under 3 timer i bil.

3. Der er mange brugsmuligheder, da det ligger tæt på de flestes bopæl. Da det er nemt og billigt for andre at komme dertil, kan det bruges til alt fra en dejlig ferie, weekendtur med vennerne, børnefødselsdag til ren afslapning og et afbræk i hverdagen.

4. Der er mange oplevelser i Hornbæk og omegn. Visit Nordsjælland har lavet en guide for Hornbæk og omegn, læs guide her. Der ligger tilmed en række gode golfbaner tæt på Hornbæk.

5. Man får mange uger i vores puljer og derfor er det rart med mange forskellige muligheder. Selvom at det altid er en uge man booker, behøver man ikke være der hele ugen og med et sommerhus i Danmark, er der god mulighed for at inviterer familie og venner med.

Sidste men ikke mindst – Hornbæk har en helt fantastisk strand og et skønt havnemiljø.

Hør mere om MyHomes

Er du nysgerrig på at høre, hvad livet har at byde på som ejerfamilie. Så deltag på vores kommende informationsmøde. Det bliver afholdt online, hvor vi gennemgår konceptet, og du får mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have.

Kom til informationsmøde