Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Eksklusiv chalet-lejlighed i Megève

Caroline Brink Rasmussen, Marketingkoordinator
bolig franrkig megeve feriebolig MyHomes

Megève er en af vores favoritlokationer i Europa. Området er ren bjerg-idyl og indbegrebet af eksklusivitet og luksus, og samtidig er det i høj grad en by for alle. Både om sommeren og vinteren byder Megève på oplevelser med sit eminente skiterræn i vinterhalvåret og sit forholdsvis stabile klima i sommerhalvåret, hvor den smukke bjergtagende natur også er imponerende.

Naturen spiller også en rolle i indretningen af MyHomes boliger. Boligerne i Megève indretter vi nemlig altid i stilen Modern Mountain Style, som betyder at blandet andet vægge og gulve beklædes i træ. Træet har flotte træårer og tætte træringe, som giver boligerne en helt speciel karakter.

Den nyeste MyHomes bolig i området har ligeledes denne stil. Boligen er en nybygget chalet-lejlighed, som har en skøn beliggenhed nær byen og tæt på skilift med mulighed for ski in/ski out. Den eksklusive bolig er på 105 m2 og består af et stort køkkenalrum, tre soveværelser, hvoraf to er med en suite badeværelse. Derudover har boligen endnu et badeværelse med adgang fra entreen. Omkring boligen er der to terrasser mod henholdsvis syd og øst samt en lille privat have, som omkranser lejligheden.

chalet-lejlighed frankrig feriebolig

Når man træder ind i entréen, oplever man den helt rette Alpe stemning med smuk træbeklædning, kelim mønstrer og pels samt et spændende indretningselement i form af et gevir på væggen. Stemningen er gennemgående i chalet-lejligheden, hvor den kombineres med moderne og skandinaviske elementer, der specielt er fremtrædende ved spisepladsen. Her står et rundt spisebord i træ i en smuk mokka brun farve med klassisk designede stole, der med sin slanke sorte figur og lyse flet skaber et elegant udtryk. Udover lækkert interiør, har vi på vanlig vis fyldt boligen med alt, hvad der kan ønskes af udstyr, således at den er funktionel, hjemlig og fungerer som en perfekt base for ejernes ferier.

Gå på opdagelse i boligen og dens interiør i billedgalleriet nedenunder.

Lejligheden holder en rigtig flot standard med super valg af materialer, og så ligger lejligheden bare helt perfekt i forhold til by, lift og shuttlebus. Vi er alle enige om lejligheden har wauw-effekten – Super godt arbejde af MH teamet
Ejer af chalet-lejligheden

“Ønsker du også at føle dig hjemme i Europa?”

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Udforsk dine muligheder med MyHomes her