Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Stilfuld og moderne lejlighed i Marbella

Emma Kristensen, Kommunikationskoordinator

Beliggende på en bjergskråning med panoramaudsigt over Nueva Andalucias smukke landskab kan MyHomes ejere nu nyde tilstedeværelsen fra deres nye luksusbolig.

Skøn atmosfære

Området Nueva Andalucias er placeret mellem den majestætiske bjergkæde Sierra de Ronda og kyststrækningen på Costa del Sol, og er dermed omkranset af fantastisk smuk natur. Boligen er placeret i hjertet af Golf Valley, som er et af de mest eksklusive og udbyggede, gamle områder i Marbella, der ligeledes er kendt for sine rolige gader og skønne atmosfære. Foruden den betagende panoramaudsigt, er ejendommen tæt på frodige omgivelser som Marbella Lake samt flere golfbaner og har lækre fællesområder med særpræget beplantning og en lækker pool.

Moderne bolig

Den nybyggede bolig er en del af et større eksklusivt byggeri, der tilbyder rummelige og energivenlige lejligheder med moderne faciliteter. Selve lejligheden er på 110 m2 og indeholder 3 soveværelser, hvoraf det ene har en suite badeværelse og udgang til egen terrasse. De to andre værelser deler et badeværelse. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen med store skyde vinduespartier mod den sydvendte terrasse, der nærmest føles som en del af stuen. Tilsammen udgør terrasserne 55 m2 og tilbyder således god plads til at opholde sig på.

Den luksuriøse bolig er indrettet med rolige, varme farver med et let pift af mere farverige nuancer, der sammen med mønstret interiør komplimenterer de rolige farver. Dertil har vi selvfølgelig udvalgt møbler af lækkert dansk design, hvori blandt der er møbler i bløde og teksturerede materialer som plys og bouclé. Møblerne bringer en varme og ro ind i stuen, hvor de står og harmonerer med den overordnede farvepalette.

Ønsker du også ferieboliger på attraktive lokationer i Europa?

Bliv klogere på dine muligheder med MyHomes