Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Tag hunden med på rejsen

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
Finn Christensen, Adm. direktør & stifter
hund i hundetaske

Mange steder i Spanien, Frankrig og Italien er hunde ikke kun tilladte, men hjertelige velkomne. Vores nyeste type forening, Comfort+, tilbyder som noget helt særligt, at du kan medbringe din hund på ferien, når du rejser til dine MyHomes boliger i Hornbæk, Piemonte, Villefranche, Megève og på Mallorca.

SÅ ENKELT ER DET

I kan enten vælge at køre til boligerne, eller flyver dertil og leje en bil i lufthavnen, hvorfra der maks. er en times kørsel til boligerne. I flyet er hunde under 8 kg. velkommen i kabinen og betragtes som håndbagage, der kan placeres under sædet.

I Sydeuropa er det ganske nemt at begive sig afsted på udflugter samt besøge restauranter og caféer med sin hund, da hunde generelt er velkomne alle steder. I de senere år er det desuden blevet tilladt at tage hunden med på flere og flere strande, men det anbefales, at undersøge om stranden er hundevenlig inden besøget.

MyHomes sørger for alt det praktiske i boligerne, så din hund føler sig hjemme, ligesom resten af familien. Der vil være hundekurv, mad- og vandskål mm., og i rengøringen tager vi højde for, at der har været hund i boligen, således at man  altid ankommer til et rent hjem.

HVORFOR COMFORT+

Skabelsen af Comfort+ er baseret på en spørgeskemaundersøgelser, der undersøgte, hvordan vores nye forening skulle sammensættes. Her ytrede en del familier ønske om at kunne medbringe deres hund i boligerne, og det ønskede vi at efterkomme.

Vi har til MH10 Comfort+ valgt lokationer i rolige omgivelser og med smuk natur, som egner sig til aktiviteter, hvor hele familien kan være med. Af samme grund er den velkendte favorit, Hornbæk, med som en af de fem lokationer i foreningen. Som ejer i MH10 Comfort+ får man dermed boliger i både Danmark og Sydeuropa.

Læs mere om vores hundevenlige pulje

I vores puljepræsentation præsenterer vi de planer, krav og kriterier, vi har opstillet, og vi bruger de boliger, vi allerede har leveret til at give en idé om vores krav til stil og kvalitet.

Hent puljepræsentationen på MH16 Comfort+