Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

2 ferieboliger er købt til ejerne i MH01 Comfort

Rikke Skouboe, Partner & Udviklingschef
Vinranker i Piemonte

KLASSISK SOMMERHUS I HORNBÆK

Vi har netop købt dette klassiske danske sommerhus fra 2012 til vores ejere i COMFORT 01, som vi glæder os til at opgradere og indrette, så det fremstår med rette sjæl og charme og ikke mindst den lækkerhed, som vi er dedikerede til at levere.

Sommerhuset er på 89m2 og ligger på en stor og helt lukket grund mindre end 5 minutter på cykel fra Hornbæks fantastiske strand. Huset har bl.a. 3 soveværelser med i alt 6 sovepladser, gæstehus med 2 sovepladser, stort badeværelse og gæstetoilet.

Beliggenheden er nærmest ideel med knap 1 km til stranden og ca. 2 km til byen og havnen, så man kan sagtens cykle eller spadsere hjem efter f.eks. at have været på stranden eller spist middag på én af Hornbæks restauranter.

hyggeligt sommerhus hornbæk

KLASSISK STENHUS I PIEMONTE

Det første hus, vi købte til vores ejere i COMFORT 01, er et klassisk stenhus på 330m2 med stor pool, beliggende i det skønne Piemonte i Norditalien på en stor grund med en fantastisk udsigt ud over små byer og med bjerge i baggrunden.

Huset er skønt – også i denne vintertid, da det er udstyret med gulvvarme overalt samt 2 ildsteder, der rigeligt sikrer en lun temperatur indenfor, også på kolde dage. 

Det ligger i udkanten af den lille by Melazzo og i gåafstand fra huset ligger en lille købmand, der udbyder det mest nødvendige – herunder selvfølgelig en kop espresso.

Også Acqui Terme, kun 7 km fra huset er et must ved ethvert besøg – lige nu med masser af hyggelig juleudsmykning. Byen er på størrelse med Roskilde og har en super charmerende gammel bymidte med flere gågader.

Vi er i skrivende stund igang med at lave nogle enkelte renoveringer, hvorefter vores indretningsteam vil forvandle det til det lækre, stilfulde og funktionelle hjem, som MyHomes er dedikerede til at levere til vores ejere. 

– Vi glæder os meget til snart at kunne vise jer før og efter billeder.

pool villa bolig stenhus have solferie

Hør mere om MyHomes

Er du nysgerrig på at høre, hvad livet har at byde på som ejerfamilie. Så deltag på vores kommende informationsmøde. Det bliver afholdt online, hvor vi gennemgår konceptet, og du får mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have.

Kom til informationsmøde