Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Følg to Premium boliger i proces

Emma Kristensen, Kommunikationskoordinator

I MH14 Premium er foreningens første to boliger fundet på Mallorca og i Piemonte, og der sker meget på begge projekter lige nu. Boligen på Mallorca er ved at blive renoveret og kan derfor tages i brug til efteråret 2024. I Piemonte er vi i fuld gang med at projektere det nye landhus, som skal opføres på en fantastisk grund beliggende blandt vinmarkerne. Herunder kan du læse de nyeste opdateringer og se billeder af boligprojekterne.

Omhyggelig proces

Vi arbejder i øjeblikket på at udvikle og definere projektet i Piemonte, samtidig med vi ansøger om byggetilladelse. At bygge i et område beskyttet af UNESCO indebærer en række strenge regler og begrænsninger, som nøje skal følges. Processen med at opnå byggetilladelse varer normalt mellem 3 og 4 måneder. Vores team har stor erfaring med at navigere i denne proces, og med hjælp fra vores italienske entreprenør arbejder vi målrettet på at optimere denne fase.

Spændende planer for projektet

Huset, poolen og den overdækkede portico bliver placeret på grunden, så der er sol fra morgen til aften, men også så der er mulighed for at søge skygge. Samtidig er udeområderne placeret forskudt fra huset, så også udsigten optimeres. Der vil være flere gode rum til opbevaring af cykler m.m. Landhuset får en stor pool og udebruser med udsigt over det betagende landskab.

Har du elbil, kan du lade den op bagved huset, hvor der bliver holdeplads til din og dine gæsters biler.

Piemonte indbyder til at opholde sig udenfor mange måneder om året, og selvfølge bliver der prioriteret et stort terrasseområde, hvor en del er overdækket med udekøkken og pizzaovn.

Plads til drømme og gæster

Herover ses en portico med udekøkken, som vi har bygget til en anden forening. Vi ønsker at lave noget tilsvarende til det kommende Premium hus.

Facaderne bliver overvejende i gamle mursten, muret med autentiske mosaik detaljer, i kombination med enkelte pudsede overflader. Som det ses på tegningerne, er der desuden lagt vægt på masser af åbninger fra stue/køkken ud mod pool-området.

Husets får i stueplan de karakteristiske buede ”voltini” lofter og på 1. sal trælofter til kip med synlige bjælker. Billederne ovenfor viser lignende lofter, som vi har bygget.

Indenfor i stueplan vil der være et værelse med tilhørende badeværelse, der også fungerer som gæstetoilet. På 1. sal er der 3 værelser, 2 af disse med balkon. Derudover er der et ekstra opholdsområde, ligeledes med balkon, og hvor vi placerer en sovesofa, så der er to ekstra sovepladser. Mastersoveværelset har et stort ensuite badeværelse med dobbeltbruser og balkon. De to øvrige værelser er med delt badeværelse. Der bliver således plads til 10 sovende gæster i huset.

Alt i alt er der tænkt over og inkluderet et hav af detaljer i det nye landhus, og vi glæder os til at udfolde planerne.

Forvandlingen i gang på Mallorca

Vi er godt i gang med projektet på Mallorca, hvor nedrivningen er færdig, og vi er tæt på at kunne igangsætte selve renoveringen.

Selvom boligen fremstod i god stand, og vi fra starten havde tænkt ikke at starte helt forfra, så har projektet grebet om sig, og der er ikke meget, som får lov at forblive. Boligen har så meget potentiale, vi har valgt at bruge tid og midler på at forløse.

Blandt andet har vi besluttet at lave nye gulve overalt, ligesom vi bygger nyt køkken og etablerer 3 nye badeværelser, mod de 2,5 der var i forvejen. Derudover skal der gøres meget ved den store, højtliggende terrasse, så det bliver til et sted, man virkeligt vil elske at opholde sig som familie, og hvor man både kan sole sig, bade, grille og lave mad.

Ønsker du at bliver en del af MH14 Premium?

Hør mere på vores næste infomøde