Hør mere om MyHomes

Tour de France konkurrence

Caroline Brink marketingkoordinator
Caroline Brink, Marketingkoordinator
bredgade tour de france oppyntning københavn danmark

Verdens største cykelløb, Tour de France, er blevet afholdt siden 1903, og trods sit franske fokus har Touren tradition for at brede sig udover Frankrigs grænser. Således er de første etaper blevet afholdt andre steder i Europa, og i år er ingen undtagelse. For første gang har Danmark fået æren af at være vært for Tourens tre første etaper. Løbet skydes i gang den 1. juli 2022, hvor cykelrytterne kører det historiske Le Grand Depart i indre København, for øjnene af tusindvis af entusiastiske tilskuere.

Billet til 1. parket

For MyHomes har Touren i år en helt særlig betydning. Vores kontor ligger nemlig i centrum for de festlige begivenheder i forbindelse med Le Grand Depart, og vi har dermed ganske enkelt 1. parket til enkeltstarten, når den passerer gennem Bredgade. Den oplevelse vil vi gerne dele, og derfor har vi udloddet 2 billetter med ledsager til vores ejere og nyhedsbrevsmodtagere. De heldige vindere er nu fundet og kan glæde sig til en fantastisk fredag, som, foruden det spændende cykelløb, byder på god underholdning, mad fra vores underbo, MASH, og lækre vine.

Blandt dem, der deltog i konkurrencen, har vi også trukket lod om at vinde en MyHomes-cykeltrøje, som de heldige vindere kan bruge, når de selv skal på landevejen.

MyHomes-lokation som målby

Touren kommer også fordi en af MyHomes’ klassiske lokationer i de franske Alper. Når den 10. etape løber af stablen, er det med Megève som målby. Du kan læse mere om etapen og selve Megève her.

“Kom til vores informationsmøde 29. juni og hør om MyHomes-konceptet”

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Tilmeld dig mødet