Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Touren kommer til Megève

Emma Kristensen, Kommunikationskoordinator
Bjerge Område omkring Megeve natur vandresti

Denne sommer bliver Megève samlingspunkt for endnu flere cykelentusiaster, end den franske bjergby plejer at være. Tour de France slutter nemlig 10. etape i MyHomes-lokationens baghave tirsdag den 12. juli, og i forbindelse med dette vil hele byen heppe på de tohjulede sportsudøvere.

Den 148 kilometer lange etape strækker sig fra Morzine til Megève og er en kuperet og gradvist stigende hård rute – især de sidste 21 kilometer vil udfordre rytternes udholdenhed. Etapen gennem det majestætiske bjerglandskab er smuk og snor sig gennem dale og forbi Genèvesøen.

 

Skal du opleve 10. etape i Megève?
Rytterne kommer fra Route Nationale til Megève og fortsætter ad Rue d’Oberstdorf, som bliver til Route de la Côté 2000, inden de når målstregen ved Altiport Megève. Dette er en base, som ligger syv kilometer sydøst fra midten af Megève i 1460 meters højde, hvorfra man med helikoptere og flyvemaskiner kan udforske Mont Blanc.

Den spændende 10. etape sættes i gang kl. 13.40 og ender i mål omkring kl. 17.05, hvor hele byen vil stå klar til at hylde sportsheltene. De festlige begivenheder vil naturligvis være grund til vejspærringer dagene op til, og planlægger du at besøge Megève under cykelløbet, opfordrer vi til at holde dig orienteret og planlægge din transport.

 

MyHomes’ klassiker

Med sin alsidighed og eksklusivitet har Megève siden starten været en fast genganger i MyHomes’ puljer. Byen for foden af Mont Blanc i de franske Alper har nemlig så meget at byde på sommer som vinter. Michelin-restauranter, vandreture, cykelture, golf på 18-hullers bane, og så meget mere salve for sjælen i den skønneste natur.

Blandingen af den mørke nåleskov og de majestætiske bjerge er noget særligt, som skaber en pittoresk og usædvanligt smukt landskab. Hvad enten man er til vandre- eller cykelture, er der fremragende ruter og mange af dem. MyHomes sørger selvfølgelig altid for, at der står linet mountainbikes op i boligerne i Megève, så ejerne kan benytte sig af det kuperet og betagende landskab. 

“Ønsker du også at eje bolig i Megève og andre europæiske lokationer?”

Finn Christensen, adm. direktør og stifter Se vores puljer åbne for tegning