Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Ny pulje: My Mobile Homes

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
Finn Christensen , Adm. direktør & stifter
autocamper ved sø

Ultimativ variation i dine ferier

Der er gang i hjulene hos MyHomes – i bogstavelig forstand. Derfor introducerer vi nu en helt ny type forening, som byder på rendyrket fleksibilitet og variation. My Mobile Homes hedder foreningen, og du bliver her ejer af 5 luksushjem på hjul med hjemsted i Europa.

Det ene øjeblik tager du ophold ud til Como-søen i skønne Norditalien, det næste nyder du Adriaterhavet fra Split i Kroatien, og sidst på din rundtur måske en uge ved Middelhavet i Port Grimeaud i Sydfrankrig.

Altid de nyeste og lækreste Mobile Homes

Der er selvfølgelig tale om den helt nye hybridversion af de lækreste Mobile Homes, indeholdende alle moderne faciliteter, til en aldeles gennemført og skøn ferie med hele familien.

Du kører selv, eller bestiller en chauffør på vores hjemmeside, senest en uge i forvejen. Hvis ikke du er rutineret i at køre større biler, anbefaler vi løsningen, hvor vi stiller chauffør til rådighed.

Alle vores medarbejdere er uddannet og har erfaring med turistbuskørsel, så du kan undervejs trygt læne dig tilbage i sofaen og f.eks. tage et slag yatzy rundt om bordet i Mobilens loungeområde.

Hvis du foretrækker at køre selv, vil du opdage, at der f.eks. altid er installeret walkie-talkie system, så du kan tale med andre MyHomes familier i området, og ad den vej modtage meldinger om trafikpropper eller tips til gode restauranter.

Som altid lækkert indrettet

Selvom konceptet er anderledes end i de klassiske og særdeles populære MyHomes foreninger, hvor man ejer 5 luksusboliger forskellige steder i Europa, sker det som altid, når vi forvandler boliger for ejerfamilierne, med en kompromisløs tilgang til kvalitet og med særligt øje for lækre detaljer og gennemført funktionalitet.

F.eks. er alle Mobiler udstyret med det ypperste indenfor primus-blus, tørkloset og liggestole, ligesom der selvfølgelig altid er et surfbræt eller gummibåd på taget og stativ med 4 minicykler på bagsmækken.

10.000 km og 9 uger fri anvendelse om året

Kravet er, at du skal have kørt skadesfrit i mindst 12 måneder, og at du har gyldigt kørekort.

Som i alle vores foreninger, rummer bookingkalenderen rigelig plads til de fleste familiers feriebehov: 9 uger om året, og vi lægger 10.000 frie kilometre oveni, hvis du slår til i dag, fredag d. 1. april.

Velkommen til endnu en virkelig nyskabelse fra MyHomes – Traveling Europe.

“Læs mere om My Mobile Homes i vores prospekt”

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Få tilsendt prospekt