Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Unik bolig fundet i Rom

Vi har fundet endnu en skøn bolig til jer. Ejendommen er placeret midt i Roms autentiske gader og er et tidligere nonnekloster med smukke detaljer. Læs her mere om boligen og se billeder samt videoer fra området.

image/svg+xml

BOLIGENS BELIGGENHED

Lejligheden ligger i det centrale Trastevere karakteriseret ved smalle brostensbelagte gader og små hyggelige pladser. Trastevere er gennemsyret af nerve, stemning, historie og autenticitet og er, udover at være et yndet sted for turister, også et sted rigtige mange romerne bor og har deres dagligdag, så man stadig er lokal med de lokale, særligt hvis man kommer lidt udenfor sæsonen.

I vil være midt i den intense stemning og byens liv, fra I træder ud ad ejendommens dør og ud mod Piazza San Calisto, og I kan nemt trække jer tilbage indenfor, når og hvis I har brug for ro.

Se lokation

Se video af omgivelserne

SELVE EJENDOMMEN

Lejligheden ligger i en meget gammel, men yderst velholdt, historisk bygning, som tidligere har fungeret som et nonnekloster. Der er masser af karakter og en helt unik kælder, der i den grad vidner om, at ejendommen er fra en anden tid. I kælderen har I jeres eget private opbevaringsrum, der kan benyttes til opbevaring af f.eks. cykler. Der er i øvrigt også elevator i bygningen.

Da vi var der, var en maler i gang med at fjerne graffiti på ejendommen facade, hvilket vidner om, at man tager hånd om ejendommen.

INFORMATION OM BOLIGEN

Lejligheden ligger på første sal og har en dejlig udsigt fra stuen mod en flot kommunal bygning, der ligger lidt tilbagetrukket overfor, og udover en smal brostensbelagt gade med små cafeer og små restauranter. Vinduerne vender mod vest, så der er masser af sol det meste af dagen.

Lejligheden har de gamle, og for Rom meget karakteristiske, 4-5 meter høje bjælkelofter i alle rum, ligesom der er nogle helt særlige vinduespartier, som vi ikke har set noget andet sted blandt alle de boliger, vi gennem tiden har besigtiget. Der er også en lille balkon mod gården, hvilket hører til sjældenhederne.

Der er omkring 88 m2 fordelt på entre/indgangsparti, stue/køkken, i dag 1 stort værelse og 1 badeværelse. Lejligheden er flot renoveret, så vi kan bruge rigtig mange af de eksisterende løsninger og kun røre ved det, der kræves for at lave om til 2 soveværelser og 2 badeværelser – og så sætter vi selvfølgelig et nyt køkken op.

Nedenfor kan I se den nuværende planløsning samt den planløsning, vi gerne vil etablere med 2 soveværelser, 2 badeværelser og en slags ”loggia/vinterstue” med adgang til lejlighedens balkon. I den nye løsning bliver balkonen (mod øst og med morgensol) tilgængelig for alle og ikke kun for soveværelset ved, at vi fjerner en væg i entreen, og det vil samtidig skabe en endnu større wow effekt fra det øjeblik man træder ind i boligen.

Lejligheden var udbudt til ca. 560.000 Euro, men vi har fået accept på 520.000 Euro, hvilket er en fantastisk pris for så meget. Der stod mange i kø, men vi skyndte os at forhandle og dernæst reservere den umiddelbart efter 2. besigtigelse, og mægleren valgte derfor at aflyse 10 planlagte fremvisninger næste dag. Heldigvis var ejerudvalget også enige i denne beslutning, hvilket gjorde at vi kunne handle så hurtigt.

Se video indefra lejligheden 

Se video fra balkonen

Se den nuværende plantegning

Se den kommende plantegning

De kommende plantegninger er vejledende, og alle placeringer af døre og indgange til badeværelserne er ikke helt opdateret.

NÆSTE SKRIDT

Vi har mundtligt aftalt pris og betingelser og siden da afleveret et skriftligt bindende købstilbud, som vi afventer sælgers underskrift på. Dernæst går handlen sin gang med due diligence og sikring af, at alt er som det skal være. Vi driver processen og involverer jer, når vi har fuldmagter klar, der skal underskrives foran notar.

Det er i mellemtiden helt afgørende, at vi hurtigt modtager jeres italienske skattenummer (codice fiscal), som I sikkert enten allerede har sendt til Janne eller er i proces omkring.