Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Værd at holde øje med kommende events

Lene Pind, Kommunikationschef MyHomes kommunikations- og PR-indsatser
Lene Pind, Kommunikationschef

Det er en stor beslutning at investere i fast ejendom, og det skal føles trygt og rigtigt at overlade ansvaret til MyHomes. Vi gør derfor en dyd ud af at spille med åbne kort og være transparente og informative om hele processen. Det er vores ønske at skabe en god relation, allerede inden du bliver ejer.

Vi lægger derfor stor vægt på at afholde flere typer informationsmøder og events på interessante venues, hvor du kan høre om MyHomes konceptet og samtidig lære os bedre at kende. Det er også vigtigt for os at pointere, at det altid er fuldstændig uforpligtende at møde op til vores arrangementer. For os handler det om at dele viden om vores koncept, som vi er stolte af, og give vores gæster en god oplevelse. Derfor vælger vi venues med samme omhu, som vi udsøger MyHomes boliger.

Magisk aften med Maria Rubinke

Her i begyndelsen af maj afholdt vi et særligt informationsmøde hos vores ‘nabo’ og gode samarbejdspartner, Martin Asbæk Gallery, hvor vi havde fuldt hus. Gæsterne fik en kort præsentation af MyHomes koncept, men hovedattraktionen var kunstneren Maria Rubinke, der passioneret fortalte om sin kunst.

 

Masser af smil i Aarhus

Den 14. maj havde vi fornøjelsen af at besøge Smilets By og møde de mange gæster, der havde tilmeldt sig vores informationsmøde i Jyske Banks lokaler i Aarhus. Vi var helt overvældede over det store engagement, de velforberedte spørgsmål og det gode humør, deltagere bragte med sig. Under mødet blev vi trakteret med lækker tapas arrangeret af vores nye samarbejdspartner, Jyske Bank. En ekstraordinær aften for alle, tør vi vist godt at sige.

Vi glæder os hver gang

Den helt store fordel ved events og fysiske informationsmøder er, at der opstår en helt særlig stemning, når folk møder hinanden og får en hyggesnak om blandt andet ferieboligdrømme. Vi glæder os hver gang til den uformelle snak, der opstår, når man får lidt godt at spise og drikke, mens der mingles. Du kan derfor se frem til vores kommende arrangementer, hvor der bliver mulighed for at deltage.

Det er ikke alle, der har mulighed for at deltage til vores fysiske møder, hvorfor vi ligeledes afholder virtuelle informationsmøder. Det næste online informationsmøde er onsdag den 29. maj kl. 17.30-19.00, og er du nysgerrig efter at høre mere, kan du tilmelde dig her.

Eksklusivt golfevent i sensommeren

Det er oplagt for MyHomes at støtte op om golfsporten, idet det er en interesse, vi deler med flere af vores MyHomes ejere. Rigtig mange ejere elsker aktive ferier, og her er en af de foretrukne sportsgrene golf. Vi har derfor gjort det nemt for ejerne at kunne dyrke deres sport, når de opholder sig i deres MyHomes boliger. Man kan altid nå en golfbane – eller adskillige – indenfor en times kørsel fra de forskellige lokationer.

Herhjemme har vi knyttet en relation til Dragør Golfklub, hvor vi er hovedsponsor. Dragør Golfklub befinder sig i smukke omgivelser, der udover golfspil, danner rammerne for inspirerende møder med klubbens gode faciliteter.

I august sidste år havde vi inviteret til MyHomes Invitational i Dragør. Omkring 100 forventningsfulde deltagere var mødt op for at deltage i det eksklusive golfevent for ejere og interesserede. Dagen bød på intenst spil, konkurrencer, lækker mad og flotte præmier.

Vi gentager successen i år, så hold øje med vores hjemmeside og nyhedsbrev, når vi atter inviterer til golfevent.

“Se, hvor og hvornår vores næste event eller informationsmøde løber af stablen”

Klik og hold dig opdateret