Deltag i online infomøde

Onsdag d. 3. marts 2021

Kl. 17:30–19.30

Tilmeld dig

Velkommen til MH05 Premium

Finn Christensen, adm. direktør & stifter

MH05 Premium byder på plads til større armbevægelser og lokationerne: Piemonte, Villefranche, Megève, Barcelona og Marbella. I Premium er man 29 ejere om at dele ejerskabet af fem boliger, nærmere betegnet tre lejligheder og to huse. Niveauet er hævet i Premium i forhold til Comfort. Det vil sige, at prisen er højere, og boligerne er større med plads til otte personer i lejlighederne og 10 personer i husene. Boligerne vil som altid være i topklasse, og danne rammerne for fantastiske ferier.

DET SØDE LIV I SYDSPANIEN

Luksusboligerne er beliggende på nøje udvalgte lokationer, der både dækker trangen til oplevelser og behovet for ro og samhørighed. Premium er desuden den eneste pulje, udover den eksklusive MH06 Quantus, med Marbella som lokation. Marbella er placeret i solbeskinnede Sydspanien, og kan således tilbyde varmt klima året rundt. Derudover kan Marbella byde på store golfoplevelser, vidunderlige strande og mange kulturelle oplevelser.

NYT OPDATEREDE PROSPEKT

Vi har opdateret vores prospekt på denne konkrete Premium pulje, for at give det fulde overblik over økonomien, lokationerne, bookingen samt etableringen af ejerforeningen. I vores nyeste udgave af prospektet præsenterer vi desuden de planer, krav og kriterier, vi har opstillet for MH05 Premium, og vi bruger de boliger, vi allerede har leveret til at give en idé om vores krav til standarder og kvalitet.

“Drømmer du også om at blive en del af MH05 Premium?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Hent prospektet og læs mere