Hør mere om MyHomes

Nyhed til MH14 Premium i Villefranche

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
Finn Christensen, Adm. direktør & stifter
image/svg+xml

Med MH14 har vi sammensat en pulje med solrige lokationer, som vi ved er favoritter blandt mange. Puljen adskiller sig fra sine forgængere ved både at have Marbella og Mallorca repræsenteret, og tilbyder således masser af mulighed for solrige ophold i egne boliger hele året.

Som ejer i MH14 Premium får du bolig på Mallorca, og hus med pool i Marbella i Sydspanien, hus med pool i Piemonte i Norditalien, og lejligheder i Villefranche-sur-Mer på den franske Rivera og i Megève i De franske Alper. Du har dermed stor valgfrihed i dine muligheder, når du skal på ferie, og så tager MyHomes sig af alt det besværlige og den løbende drift.

Premium henvender sig til dig, der ønsker mere plads at udfolde dig på, og godt kan lide at rejse med familie og venner. Samtidig er Premium en investering i boliger på et højt niveau og med mange lækre detaljer. I lejlighederne vil der være rigeligt plads til otte personer, og i husene vil der være sovepladser til 10.

VILLEFRANCHE

Vi har netop forhåndsreserveret den skønneste og mest velbeliggende lejlighed i Villefranche. Den rummelige lejligheden er ca. 80 m2 og har to store terrasser med et samlet areal på 46 m2, der næsten indrammer boligen hele vejen rundet. Fremfor alt medfølger den mest vidunderlige udsigt over Middelhavet og det krystalklare vand. Du kan se video af udsigten fra lejligheden her.

villefranche middelhavet

Herunder vil vi give et glimt af de boliger, som er tilsvarende til det, du kan se frem til at eje, når du investerer i MH14 Premium. Billederne herunder viser den nyeste Premium lejlighed i charmerende Villefranche, som glade ejere nu har taget i brug.

PIEMONTE

I Piemonte får du et klassisk landhus, beliggende i landlige omgivelser, og gerne med udsigt over vinmarker. Vi går efter et specifikt området mellem Alba og Acqui Terme og lægger stor vægt på, at huset ligger i nærheden af en lille by med et lokalt miljø og en lille cafe. Huset, der kan være opført i Langhesten eller traditionelle mursten, vil have 4 soveværelser og 3 badeværelser, og der vil være gode udeområder med pool. Enhver detalje bliver tænkt ind i indretning, ude som inde. Der vil f.eks. være cykler, yogamåtter til de aktive, og lækre pool- håndklæder samt badekåber.

MARBELLA

I Marbella søger vi som udgangspunkt et hus i den såkaldte ”Golden Triangle”, som strækker sig fra Marbella, op til Benahavis og videre ud til Estepona. Boligen kan enten ligge ved kysten eller lidt inde i landet med kort køreafstand til kysten. Såfremt boligen ligger tilbagetrukket fra kysten, giver det ekstra gode muligheder for udsigt. Du kommer til at bo i et rummeligt hus med 4 soveværelser og minimum 2-3 badeværelser, og selvfølgelig vil der være lækre udeområder og egen pool.

MEGÈVE

I Megève og det omkringliggende område går vi efter en lejlighed med altan beliggende i en af de mange charmerende chaleter, der er udstykket til lejligheder. Vi lægger stor vægt på, at chaletet ligger i nærheden af et velfungerende liftsystem eller skibus, så du hurtigt og effektivt kan begive dig rundt terrænet. Lejligheden vil have 3 soveværelser og 2 badeværelser, og bliver renoveret og indrettet i ”modern mountain style” med brug af genbrugstræ. Du kan se frem til en veludstyret bolig med cykler og kælke til dig, der ønsker at udforske det skønne naturlandskab.

MALLORCA

Mallorca får du en lækker bolig i et attraktivt område, der lever hele året. Mallorca er fantastisk om sommeren, og mange forbinder nok øen med sommerferie, men Mallorca er også populær, særligt blandt cykel-, golf-, og vandreentusiaster, uden for højsæsonen, hvor forholdende for disse sportsgrene er helt optimale grundet de milde temperaturer. Vi søger enten en kystnær lejlighed med udsigt eller et byhus i sten. Boligen vil minimum have 3 soveværelser og 2 badeværelser.

Ønsker du også fem boliger til familiens fremtidige rejser

Se vores åbne puljer