Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Den større Premium

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
Finn Christensen, Adm. direktør & stifter
MyHomes MH02 Piemonte terasse

Med MH14 har vi sammensat en pulje med solrige lokationer, som vi ved er favoritter blandt mange. Puljen adskiller sig fra sine forgængere ved både at have Marbella og Mallorca repræsenteret, og samtidig har du mulighed for ski og mountainbike i Alperne. Puljen tilbyder således masser variation og mangfoldige ferieminder hele året.

Som ejer i MH14 Premium får du bolig på Mallorca, og hus med pool i Marbella i Sydspanien, hus med pool i Piemonte i Norditalien, og lejligheder på Côte d’Azur og i Megève i De franske Alper. Du har dermed stor valgfrihed i dine muligheder, når du skal på ferie, og så tager MyHomes sig af alt det besværlige og den løbende drift.

Premium henvender sig til dig, der ønsker mere plads til at nyde dine ferier og oplevelser med venner og familie. Det er ikke blot en investering i boliger af høj standard, men også i en livsstil fyldt med luksus, frihed og fleksibilitet.

Med en andel i Premium kan du se frem til at eje skønne lejligheder, der kan rumme 8 personer, og lækre huse, med plads til hele 10 personer. Boligerne har en gennemsnitlig værdi på kr. 13 mio., så det er boliger af en vis kaliber. Investering i en Premium andel har tilmed vist sig meget fordelagtig, da andele typisk sælges i gensalg med en fortjeneste på mellem kr. 600.000 og kr. 800.000.

Mallorca – første bolig på hånden

Vi har netop forhåndsreserveret den skønneste og mest velbeliggende lejlighed På Mallorca. Den 107 m2 store lejlighed er i to plan og føles mere som et townhouse. Når du træder ind i det store opholdsrum med køkken og stue bliver du straks draget af den rummelige og delvis overdækkede, sydvestvendte terrasse, som er i åben forbindelse med stuen. På terrassen kan du nyde en 180 grader panoramaudsigt over bjerge og bugten, hvorfra du vil kunne opleve de smukkeste solnedgange. I stueplan er der endvidere gæstetoilet og trappe til første sal. Lejligheden har desuden eksklusiv brugsret til en omkring 80 m2 stor og privat tagterrasse med fritstående pool og udebruser.

Herunder vil vi give et glimt af de boliger, som er tilsvarende til det, du kan se frem til at eje, når du investerer i MH14 Premium. Billederne viser nogle af de skønne boliger, som glade Premium ejere nu har taget i brug.

Côte d’Azur

Med udgangspunkt i Villefranche søger vi på Côte d’Azur en lejlighed på kysten mellem Nice og Monaco. Boligen skal gerne ligge i nærheden af havn, strand og by, hvor du finder små charmerende torve og gode restauranter. Der vil enten være gåafstand til strand/bademuligheder eller adgang til fælles pool. Lejligheden vil have 3 soveværelser og 1-2 badeværelser. Det altafgørende for beliggenheden er udsigten. Derfor lægger vi stor vægt på, at lejligheden har gode udeområder, såsom terrasse, hvorfra udsigten over Middelhavet kan nydes.

Piemonte

I Piemonte får du et klassisk landhus, beliggende i landlige omgivelser, og gerne med udsigt over vinmarker. Vi går efter et specifikt området mellem Alba og Acqui Terme og lægger stor vægt på, at huset ligger i nærheden af en lille by med et lokalt miljø og en lille cafe. Huset, der kan være opført i Langhesten eller traditionelle mursten, vil have 4 soveværelser og 3 badeværelser, og der vil være gode udeområder med pool. Enhver detalje bliver tænkt ind i indretning, ude som inde. Der vil f.eks. være cykler, yogamåtter til de aktive, og lækre pool- håndklæder samt badekåber.

Marbella

I Marbella søger vi som udgangspunkt et hus i den såkaldte ”Golden Triangle”, som strækker sig fra Marbella, op til Benahavis og videre ud til Estepona. Boligen kan enten ligge ved kysten eller lidt inde i landet med kort køreafstand til kysten. Såfremt boligen ligger tilbagetrukket fra kysten, giver det ekstra gode muligheder for udsigt. Du kommer til at bo i et rummeligt hus med 4 soveværelser og minimum 2-3 badeværelser, og selvfølgelig vil der være lækre udeområder og egen pool.

Megève

I Megève og det omkringliggende område går vi efter en lejlighed med altan beliggende i en af de mange charmerende chaleter, der er udstykket til lejligheder. Vi lægger stor vægt på, at chaletet ligger i nærheden af et velfungerende liftsystem eller skibus, så du hurtigt og effektivt kan begive dig rundt terrænet. Lejligheden vil have 3 soveværelser og 2 badeværelser, og bliver renoveret og indrettet i ”modern mountain style” med brug af genbrugstræ. Du kan se frem til en veludstyret bolig med cykler og kælke til dig, der ønsker at udforske det skønne naturlandskab.

Ønsker du også fem boliger til familiens fremtidige rejser

Se vores åbne puljer