Hør mere om MyHomes

Deltag på vores online informationsmøde d. 2. marts

Tilmeld dig informationsmøde

Velkommen til MH14 Premium

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
Finn Christensen, Adm. direktør & stifter
Muubs spisebord Marbella villa pool terrasse loungeområde

MH14 er den fjerde i rækken af MyHomes Premium  foreninger, og ligesom de forrige Premium foreninger tilbyder den god plads til både dig, familien og vennerne.

Foreningen er sammensat af lokationer, der er favoritter blandt rigtigt mange danskere. Og vi har som noget nyt valgt, at MH14 Premium bliver den første Premium-forening der indeholder både Marbella og Mallorca.

Du får således, som ejer i MH14 Premium: bolig på Mallorca, og hus med pool i Marbella i Sydspanien, hus med pool i Piemonte i Norditalien, og lejligheder i Villefranche-sur-Mer på den franske Rivera og i  Megève i de franske Alper. Du har dermed stor valgfrihed i dine muligheder, når du skal på ferie. Om du er til kultur, natur, gastronomi, golf, ski eller bare ren afslapning, er der noget, der tilfredsstiller ethvert behov. Og så tager MyHomes sig af alt det besværlige og den løbende drift.

Herunder vil vi give et glimt af de boliger, som er tilsvarende til det, du kan se frem til at eje, når du investerer i MH14 Premium.

Piemonte

I Piemonte leder vi efter et klassisk landhus, beliggende i landlige omgivelser, og gerne tæt på vinmarker. Vi afsøger specifikt området mellem Alba og Acqui Terme, hvor vi ofte er heldige at sikre en skøn udsigt. Vi tilstræber, at huset ligger i nærheden af en lille by med et lokalt miljø og en lille cafe. Huset, der kan være opført i Langhesten eller traditionelle mursten, vil have fire soveværelser og minimum to badeværelser, og der vil være gode udeområder med pool. Enhver detalje vil være tænkt ind i indretning, ude som inde. Der vil f.eks. være cykler, yogamåtter til de aktive, og lækre pool håndklæder og badekåber

Marbella

I Marbella søger vi som udgangspunkt et hus i den såkaldte ”Golden Triangle”, som strækker sig fra Marbella, op til Benahavis og videre ud til Estepona. Boligen kan enten ligge ved kysten eller lidt inde i landet med kort køreafstand til kysten. Såfremt boligen ligger tilbagetrukket fra kysten, giver det gode muligheder for udsigt. Huset vil have fire soveværelser og minimum to til tre badeværelser. Derudover vil der være gode udeområder og pool.

Villefranche-sur-Mer

Med udgangspunkt i Villefranche, søger vi på Côte d’Azur en lejlighed på kysten mellem Nice og Monaco. Boligen skal gerne ligge i nærheden af havn, strand og by, hvor man finder små charmerende torve og gode restauranter. Der vil enten være gåafstand til strand/bademuligheder eller adgang til fælles pool. Lejligheden vil have tre soveværelser og et til to badeværelser. Det altafgørende for beliggenheden er udsigten. Derfor lægger vi stor vægt på, at lejligheden har gode udeområder, såsom en terrasse, hvorfra udsigten over Middelhavet kan nydes. Indretningen vil være i dansk design iblandet lokale elementer, og der vil være køletaske og strandtaske, til når turen går til vandet.

Megève

I Megève og det omkringliggende område går vi efter en lejlighed med altan beliggende i en af de mange charmerende chaleter, der er udstykket til lejligheder. Vi tilstræber, at den ligger i nærheden af et velfungerende liftsystem eller skibus, så du hurtigt og effektivt kan begive dig rundt. Lejligheden vil have tre soveværelser og et til to badeværelser. Den bliver renoveret og indrettet i ”modern mountain style” med brug af genbrugstræ. Og der vil være cykler og kælke til dem, der ønsker at udforske det skønne naturlandskab.

Mallorca

På Mallorca søger vi en bolig i et attraktivt område, der lever hele året. Det bliver enten en kystnær lejlighed med udsigt eller et tilsvarende byhus i sten. Boligen vil minimum have tre soveværelser og to badeværelser.

“Ønsker du at blive ejer af MH14 Premium?”

Finn Christensen, adm. direktør & stifter HENT PROSPEKTET OG LÆS MERE