Hør mere om MyHomes

Velkommen til MH16 Comfort+

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
Finn Christensen, Adm. direktør og stifter

MH16 Comfort+ er netop stiftet i Fase 1, og vi har åbnet for tegning i Fase 2, hvor du kan se frem til at få overrakt egne nøgler til luksusboliger i Piemonte, Côte d’Azur, Hornbæk, Barcelona samt på Mallorca. Læs med og få et sneak peek på, hvad du som Comfort ejer kan forvente dig.

PIEMONTE

I den norditalienske region søger vi et klassisk landhus i området mellem Alba og Acqui Terme. Det er et område med en hel del kommuner under sig, hver især med sit særpræg og byggetradition. Fælles for alle er, at du er midt i det karakteristiskebakkede terræn med vinstokke, så langt øjet rækker og en stor del af området er beskyttet af UNESCO som ‘verdensarv’.

Du bliver medejer af et hus i nærheden af en mindre by med et lokalt miljø og i kort køreafstand til et supermarked. Der vil være sovepladser nok til hele familien, og jeres firbenede ven, egen pool og skønne udeområder med udsigt til det betagende landskab. Enhver detalje vil være tænkt ind i indretning, ude som inde.

Herunder kan du se billeder af et Comfort landhus i Piemonte.

CÔTE D’AZUR

På den franske Riviera, Côte d’Azur, leder vi efter en lejlighed, centralt beliggende på kyststrækningen fra Cannes til Monaco. Vores favoritby er Villefranche-sur-Mer, men hver by har sin charme og sit særkende. Vigtigst er, at lejligheden tilbyder en vidunderlig udsigt, gerne adgang til pool, og potentielt ligger tæt på havn, lokale strande og by, gerne med små hyggelige torve og gode restauranter.

Vi lægger stor vægt på, at lejligheden skal have en terrasse eller balkon, hvorfra du kan nyde udsigten over det azurblå Middelhav. Indretningen vil være i dansk design krydret med lokale elementer. Boligen vil være stor nok til at have 6 sovende med 2 soveværelser og 1-2 badeværelser.

Herunder kan du se billeder af en Comfort lejlighed i Villefranche-sur-Mer.

HORNBÆK

I den nordsjælanske badeby, Hornbæk, får du et klassisk sommerhus med egen ugeneret have samt pragtfulde udeområder, der indbyder til mange hyggelige stunder og afslapning. Hornbæk er en hyggelig og charmerende by, som især i sommerhalvåret summer af liv og glade dage.

I sommerhuset vil der være sovepladser til 8 med 3 soveværelser og 2 badeværelser. Vi går efter at skabe et skønt køkkenalrum, som indrettes i en moderne og funktionel stil med fokus på den hjemlige stemning. Boligen udstyres med minicykler, så du nemt kan cykle til stranden eller byen, når vejret indbyder til det.

Herunder kan du se billeder af et Comfort sommerhus i Hornbæk.

MALLORCA 

Spaniens smukkeste og største ø byder på noget for enhver smag, uanset om du er til storby og shopping, strand og sol eller det aktive ferieliv. På den vestlige del af øen med udgangspunkt i Port de Soller og sydover ned til Port d’Andratx vil du bo i en lejlighed eller et byhus med terrasse på den del af øen, der ligger kystnært, og blot minutter væk fra strand eller med adgang til pool.

Boligen vil indeholde 2 soveværelser og 1-2 badeværelser, og der vil være plads til 6 sovende. Som i de andre boliger er det tilladt at have hund med.

Herunder kan du se billeder af en Comfort lejlighed på Mallorca.

BARCELONA

Barcelona er Cataloniens hovedby, smukt beliggende på den spanske nordkyst. Byen er kosmopolitisk og levende, orienteret mod fremtiden, men med respekt for fortiden. Barcelona er fyldt med overraskelser og fristelser for alle sanser, som du kan opleve i de mange forskellige kvarterer, der byder på hver deres særpræg, humør og temperament.

I Barcelona går vi efter en lejlighed med (fransk) altan i det Gotiske kvarter, El Born eller Eixample, som er områder, der alle ligger i nærheden af stranden og er fyldt med kreative butikker og hyggelige restauranter. I lejligheden vil der være plads til 6 sovende med to soveværelser og 1-2 badeværelser.

Herunder kan du se billeder af en Comfort lejlighed i Barcelona.

Ønsker du at blive del af MH16 Comfort+?

Læs mere om MH16