Hør mere om MyHomes

Velkommen til MyHomes

Lene Pind, Kommunikationschef MyHomes kommunikations- og PR-indsatser
Lene Pind, Kommunikationschef
Piemonte feriebolig spisestue boligindretning

Vi har netop budt velkommen til fire dygtige kolleger i MyHomes. Millie Cramer og Poul Piester vil fremover udgøre vores salgs- og rådgivningsteam. De er et kompetent makkerpar, som med deres professionalisme og personligheder vil være stærke ambassadører for MyHomes og bidrage til udbyggelsen af vores foreninger.

Simone Maria Bovien har, trods sin unge alder, arbejdet flere år med service og support – senest har hun siddet med administrative opgaver inden for turismeudviklingsprojekter. Simone indgår i Support-teamet, hvor hun bliver ejerenes forlængede arm.

Nina Ringsted overtager tøjlerne for Marketing-afdelingen. Nina har mange års erfaring inden for branding og marketing af high-end brands, og hun vil bidrage til at formidle de gode budskaber og synliggøre værdien af at være ejer af luksusboliger på delebasis.

Vi glæder os til samarbejdet!

OM TEAM MYHOMES

I MyHomes arbejder vi med alt fra scouting, projektering og indretning af unikke ferieboliger i Europa – til administration og kundeservice fra kontoret i København.

Vi er et stærkt hold af ildsjæle, som brænder for vores arbejde, og har det sjovt med det.

Vi elsker at overraske og at overgå os selv. Vi arbejder passioneret og kompromisløst, og går langt for at levere noget ud over det sædvanlige.

Vi siger tingene, som de er. Det ligger i vores dna at arbejde ansvarsfuldt og med fuld transparens i alt, hvad vi laver.

Med skarp fokus på detaljen, stræber vi efter at skabe de bedste løsninger, som kombinerer kvalitet, funktionalitet, æstetik og sund økonomi.

Vi forvandler boliger med udgangspunkt i det, vi selv drømmer om. Og vi er ikke til lette løsninger, men søger konstant at innovere og nytænke – at definere nye standarder.

Vi sætter kort sagt en ære i at levere en wauw-oplevelse for MyHomes ejerne – hver gang. Og vi er kendt for det.