Hør mere om MyHomes

Deltag på vores online informationsmøde d. 2. marts

Tilmeld dig informationsmøde

Vores fortælling

Italien feriebolig italiensk stenhus

Drømmen blev født på bagsiden af en serviet

De første grundsten til MyHomes blev lagt tilbage i 2015. Grundlægger og initiativtager Finn Christensen var, efter mange år som topchef i organisationer som IBM og Mærsk, et sted i sit liv, hvor han ønskede at skabe sin egen virksomhed sammen med andre ildsjæle.

Finn har altid været fascineret af at rejse og opleve det lokale liv, der udfolder sig andre steder i verden. Da han samtidig er en livsnyder med sans for boliger og indretning, opstod idéen til MyHomes ud fra et ønske om at forene særlige rejseoplevelser med bekvemmelighed og sund fornuft.

Således blev det til en mission at give langt flere danskere mulighed for at eje attraktive ferieboliger både i Danmark og i udlandet.

De første konceptuelle tanker for MyHomes blev nedfældet på bagsiden af en serviet i Lagkagehusets kælder på Hellerup Strandvej, og efter måneders forberedelse var vi i september 2016 klar til at gå i luften med første version af hjemmesiden under navnet myhomes.dk.

Udgangspunktet var, at boligerne skulle være beliggende på lokationer fra øverste hylde og samtidig være store personlige favoritter. Det tog cirka et år at fuldtegne den første forening, MH01 Comfort, og de første 29 ejere har efterfølgende fået følgeskab af flere hundrede ejere fordelt på forskellige Comfort, Premium og Quantus foreninger.

Vi forbliver “slanke” og skarpe

Siden begyndelsen har det været en grundlæggende filosofi, at vi skal levere det bedste produkt til den bedste pris, baseret på en skalérbar organisation med dygtige og dedikerede medarbejdere. Så selvom vi i dag er vokset til en organisation af en vis størrelse, sætter vi stadig en stor ære i at holde administrationen på et absolut minimum til glæde for ejerfamilierne, samtidig med at vi leverer et højt serviceniveau på en professionel og troværdig måde.

Vi er et stærkt hold af ildsjæle, som brænder for vores arbejde, og har det sjovt med det. Vi elsker at overraske og at overgå os selv. Alle som én arbejder vi passioneret og kompromisløst, og går langt for at levere noget ud over det sædvanlige. Vi siger tingene, som de er. Det ligger i vores dna at arbejde ansvarsfuldt og med fuld transparens i alt, hvad vi laver.

Med skarp fokus på detaljen, stræber vi efter at skabe de bedste løsninger, som kombinerer kvalitet, funktionalitet, æstetik og sund økonomi. Vi sætter kort sagt en ære i at levere en wauw-oplevelse for MyHomes ejerne – hver gang. Og vi er kendte for det.

sydeuropa hjem bolig stue spisestue interiør indretning luksushjem luksusferie

Vores boliger skal holde, hvad vi lover

Vi bygger og udvikler boliger, der skal holde i mange år. Vores fokus er at levere funktionelle og æstetiske boliger af høj kvalitet, så du som ejer bekymringsfrit kan nyde din investering i fremtiden. Boliger har stor indflydelse på vores eksistens og livskvalitet, men sætter også et fodaftryk på klimaforandringerne. Det er vi meget bevidste om, og derfor prioriterer vi så vidt muligt at bevare bygninger og materialer i stedet for at bygge nyt, vi køber genbrugsmaterialer og indtænker energibesparende løsninger i boligerne, hvor det kan lade sig gøre. Hver bolig har sit eget udtryk, som er gennemtænkt og stilfuldt. Indretningen består af skandinavisk design krydret med skæve og kreative elementer fra lokalområdet.

Vores målsætning er at varetage ejernes investering ansvarsfuldt, og hele tiden at blive dygtigere til at udvikle vores boliger til de fremtidige behov for den moderne boligejer.

Horisonten flytter sig hele tiden

MyHomes er i vækst. Vi søger konstant at innovere og forfine vores koncept – og stræber efter at udbrede kendskabet til ejerboliger på delebasis. Vi er nysgerrige og tænker gerne i alternative løsninger. Vi vil gerne styrke vores evne til at se endnu længere ud i horisonten, og har derfor fokus på digitalisering og automatisering – både til gavn for MyHomes, og i særdeleshed for ejerne. Derudover opsøger vi spændende og holdbare samarbejdsrelationer, så vi fortsat kan tilbyde boliger og serviceydelser af højeste kvalitet.

Kunsten at gøre noget anderledes

Vi er bevidste om, at vores vigtigste fokus er at udvikle og drifte MyHomes boligerne til ejernes fulde tilfredshed – og helst mere til. Men vi er også en virksomhed, der gerne overrasker og udfordrer. Vi er åbne og opsøgende, når nye muligheder byder sig, og vi dyrker og opdyrker frugtbare relationer. Vi er derfor begejstrede for vores nye samarbejde med Martin Asbæk Gallery, hvor galleriet udlåner værker til MyHomes boligerne. Værkerne udvælges nøje, så de passer til indretningen og stemningen på de forskellige lokationer. På den måde får flere danskere mulighed for at nyde kunsten i smukke og hjemlige omgivelser rundt om i Europa. Læs mere om samarbejdet med Martin Asbæk Gallery her.