Hør mere om MyHomes

Vores koncept når ud over grænsen

Lene Pind, Kommunikationschef MyHomes kommunikations- og PR-indsatser
Lene Pind, Kommunikationschef
Marbella Botanic Apartmens udsigt Middelhavet

“Hvorfor købe en feriebolig, når du kun har mulighed for at bruge den et par uger om året? Det ville være mere fornuftigt, bæredygtigt og økonomisk at dele dine ferieboliger med andre”. Sådan skriver det store tyske magasin BELLEVUE i en artikel, hvor MyHomes er fremhævet som et af tidens populære delekoncepter inden for ferieboliger.

Artiklen italesætter vigtige pointer ved at indgå i et delekoncept, hvis man drømmer om at eje feriebolig. Det er ikke alle forundt at kunne realisere drømmen om at eje feriebolig. Priserne er skyhøje på de attraktive destinationer, og hvis man f.eks. ønsker at eje bolig med havudsigt eller i et eftertragtet bjergområde, er det de færreste forundt økonomisk. Og hvis man har råd, så stiller artiklen spørgsmålstegn ved, om man har mulighed for at udnytte boligen optimalt.

Citat fra artiklen:

Selv hvis en ejer tilbringer tre skønne måneder i boligen – så er der stadig 40 uger, hvor boligen ikke bliver benyttet“.

MERE END EN GOD INVESTERING

I et koncept som MyHomes er der foruden den åbenlyse økonomiske fordel, det er at deles om at købe bolig, også en bæredygtigstanke, som er essentiel. Det giver rigtig god mening at udnytte boligerne flere uger om året og dermed undgå for meget tomgang. Foruden at dele ferieboligen, så deles man også om de ting, boligerne er udstyret med, f.eks. cykler, løbehjul, tv, produkter, osv.

Boligerne købes og udvikles, så de er funktionelle og passer til en moderne familie, samt får en professionel og æstetisk indretning, hvilket giver boligerne en hjemlig og stilfuld stemning. Værdien af andelene stiger derfor allerede, inden ejerne har taget deres nye hjem i brug, og man kan derfor se frem til en god fortjeneste, hvis man må et tidspunkt vælger at sælge sin andel.

Bellevue artikel MyHomes

Som du kan læse i artiklen (hvis du er tysk-kyndig), bliver ferieboliger på delebasis omtalt i meget positive vendinger – og med rette. Vi oplever en støt stigende interesse for vores boliger og er ikke i tvivl om, at det bliver fremtidens måde at eje ferieboliger på.

I artiklen bliver der afslutningsvis stillet nogle åbne og lidt kritiske spørgsmål, som man måske skal overveje, hvis man ønsker at købe en andel i et delekoncept.

De spørgsmål vil vi meget gerne give vores svar på:

Q: Hvad sker der, hvis udbyderen (MyHomes) går konkurs?

A: MyHomes er ikke involveret i ejerforeningens økonomi eller i ejerskabet af boligerne. Derfor vil konsekvensen blot være, at ejerforeningen skal finde en anden administrator.

Q: Hvad gør man, hvis man vil sælge sin andel?

A: Du kan lade MyHomes hjælpe med processen, eller selv finde en køber. I begge tilfælde står MyHomes for alt det administrative i forbindelse med omskødning af boligerne. Gensalgsandele er ganske populære, og liggetiden er derfor kort og fortjenesten god for sælger.

Q: Hvad sker der, hvis en ejer ikke betaler sine bidrag?

A: Vi har afdækket risikoen ved, at alle ejere indbetaler 12 måneders depositum af fællesbidraget, når de træder ind som ejere. Desuden giver aftalegrundlaget mulighed for at tvangssælge en ejer, som ikke lever op til sine forpligtelser.

Artiklen konkluderer afslutningsvis:

“Delekoncept en rigtig fornuftig idé – ikke kun for delebiler, men også for ferieboliger”

WILKOMMEN, WELCOME, BIENVENUE

Det glæder os, at vores koncept er nået ud over grænserne og får opmærksomhed fra udlandet. Vi byder alle, der ønsker at blive ejere af MyHomes-boliger, velkommen, og på vores engelske hjemmeside kan ikke-dansktalende interesserede læse om vores koncept, boliger og lokationer.

“Læs mere om MyHomes og ferieboliger på delebasis i vores magasin Living in Europe

Finn Christensen Adm. direktør & stifter Hent magasinet her