Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Ny trend kombinerer arbejde og ferie

Emma Kristensen , Kommunikationskoordinator
palme

Coronapandemien har for mange ændret måden, hvorpå vi arbejder og rejser. Det betyder blandt andet, at hjemmearbejde er blevet et almindeligt valg og en foretrukken løsning for flere ansatte såvel som arbejdsgivere. Foruden sikkerhed tilbyder hjemmearbejde en stor fleksibilitet, som tillader dig at arbejde fra fjerne lokationer eller de komfortable rammer af dit eget hjem.

DEN NYE NORMAL

Hjemmearbejdet kan også betyde stressede og demotiverende arbejdsdage, da vi nemt bliver trætte af at være indespærret af de samme fire vægge. Med teknologiens mange muligheder har flere og flere derfor søgt muligheden i at tage til ferielokationer og arbejde derfra. I Future 100: 2021 udfolder Wunderman Thompsen, hvordan grænsen mellem hjem, kontor og ferie flyder sammen til det, der kaldes “workcation”.

Workcation er et sammensat ord af “work” og “vacation”, og er siden coronapandemiens fremkomst blevet til et kendt buzzword, da hjemmearbejde blev det nye normal.

ARBEJD HJEMMEFRA I FANTASTISKE OMGIVELSER 

I MyHomes er du medejer af 5 luksusboliger, som er at finde på Europas bedste adresser, og du har derfor muligheden for at tage på ferie i dine egne hjem. Det skaber de perfekte rammer for dem, der er interesseret i en workcation, hvor hjem, arbejde og ferie kombineres. Alt du skal gøre er at pakke din computer og telefon samt flytte de fysiske møder til online møder på Zoom eller Teams. Som altid, sørger MyHomes for, at boligen står klar med rene linned og Wifi, så du ankommer til et hjem uden forpligtelser og kan starte din arbejdsdag nemt og hurtigt. Frokostpausen kan nydes på en solbeskinnet terrasse med udsigt over Middelhavet, i den friske bjergluft eller flydende i en infinity pool. Og når arbejdsdagen slutter kan du lade dig inspirere af lokalområdet eller slappe af i luksusboliger, du kan kalde hjem.

kontor i italien hjemmekontor bolig luksus ferie feriebolig stenhus hus

“Hvordan vil du gerne arbejde i fremtiden?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Hør mere om MyHomes