Hør mere om MyHomes

Nyhedsbrev MyHomes Inspiration

Vi sender LIVE fra Piemonte ⁕ Se billeder af en sand perle i eksklusive Megève ⁕ Tag med på boligjagt i Europa

megeve chalet alper frankrig hytte ski skiferie
KÆRE LÆSER

 

Overvejer du også at realisere drømmen om bolig i Sydeuropa?

Historiske tal viser, at fritidsboliger generelt er en mere sikker investering end f.eks. aktier – især i en periode med recession og uro på markederne.

Der er imidlertid mange andre gode grunde til at investere i boliger hos MyHomes. Når man deler med andre, bliver økonomien og ressourceudnyttelsen en ganske anden. Køb dig f.eks. ind i en Comfort-forening for kr. 1,4 mio. og bliv ejer af fem boliger til hver kr. 7 mio. Og glæd dig samtidig over, at dine boliger ikke står tomme mange uger hvert år – til ingen verdens nytte.

Investeringen bidrager til din livskvalitet, frihed og fleksibilitet. Og muligheden for at dele den luksus med familie og venner.

Nysgerrigheden på vores koncept er stor, og appetitten på at opleve boliger i foreningerne ligeså. Derfor har vi, lidt ekstraordinært, besluttet at invitere til LIVE transmission fra et MyHomes hus i Piemonte. Og du kan opleve det hele fra din egen stue.

I dette nyhedsbrev inviterer vi desuden på scouting i Sydeuropa og kan stolt fremvise seneste bolig i Megève.

Masser af godt læsestoft og inspiration til alle jer trofaste følgere.

Rigtig god læsning.

Med venlig hilsen

Finn Christensen
Adm. direktør & stifter

infinity pool solferie badeferie italien Norditalien Piemonte familieferie sommerferie luksus ferie feriebolig bolig hjem overnatning rejse køb invester sol varm destination lokation rejseinspiration inspiration

LIVE FRA PIEMONTE

Vi inviterer til en særlig aften, når vi byder indenfor i MH02 Premiums skønne hjem i Piemonte, som vi ekstraordinært har lånt til vores næste virtuelle informationsmøde tirsdag den 29. november kl. 19.00.

Deltag i mødet og få en rundvisning i det 220 m2 store klassiske landhus. Du møder også en MyHomes-ejer, som udover huset på billedet har adresse på fire top-lokationer i henholdsvis Megève, Villefranche, Barcelona og Marbella.

På informationsmødet hører du alt om MyHomes-konceptet, hvilke puljer der er åbne for tegning samt økonomien bag.

TILMELD INFOMØDE

DET HANDLER OM BELIGGENHED OG FEEL

Rikke Skouboe kender om nogen boligmarkedet i Sydeuropa. Som MyHomes’ udviklingschef har hun til opgave at finde og handle de boliger, der forvandles til MyHomes-hjem. Rikke fortæller om, hvordan det er at scoute boliger i et marked med høj aktivitet, og hvad hun aldrig accepterer at gå på kompromis med.

LÆS OM RIKKES BOLIGJAGT

spisestue udsigt til bjergene bolig interiør træ indretning

ENESTÅENDE HÅNDVÆRK

I MH05 Premiums nye chalet-lejlighed har vi skabt endnu en bolig med mange elegante løsninger og fokus på det gode håndværk. I samarbejde med vores lokale snedker har vi udviklet en bolig, som emmer af kvalitet og hyggelig stemning. Og som drager Megèves eksklusivitet ind i indretningen.
Kombinationen af det snorlige håndværk og det rusikke genbrugstræ definerer boligens udtryk, som du i fotobogen kan se fine eksempler på.

LÆS MERE OG SE FOTOBOG

“Gå ikke glip af noget, tilmeld dig nyhedsbrevet

Finn Christensen, Adm. direktør & stifter KONTAKT OS