Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Megève – et område i topform

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
Finn Christensen, Adm. direktør & Stifter
Megève natur alper

Sommer i Sydeuropa byder på mange afskygninger af oplevelser, afslapning og aktiviteter. Med sin friske bjergluft og endeløse vidder af uberørt natur kan sommeren i De franske Alper noget helt andet end mange andre lokationer. Udflugter og sport blandt smukke blomsterenge, majestætiske bjerge eller klare søer, madoplevelser i den lokale by samt spa og afslapning i luksuriøse omgivelser er blot nogle af de mange grunde til at holde sommer i Megève.

BESØG MEGÈVE OM SOMMEREN

Om vinteren er Megève et populært skisportssted, men sommersæsonen er endnu større. Byen ligger i godt 1.000 meters højde, hvilket indebærer et forholdsvist stabilt klima i sommerhalvåret, og en fantastisk natur, som indbyder til en masse udendørsaktiviteter. Du kan blandt andet vandre, mountainbike, spille golf, etc.

Paragliders og luftballoner er desuden en helt almindelig del af sommerlandskabet.

UDFORSK DE FRANSKE ALPER

De franske Alper er om sommeren noget helt specielt. Vandre- eller cykelturen gennem de snoede stier, med en fantastisk udsigt ud over de majestætiske bjerge, som troner på række, er ikke til at beskrive. Og når man en sjælden gang møder andre glade vandrere eller cyklister, hilses der pænt med et lille nik, et smil og et “Salut”, som betyder hej på fransk.

Hvis du er ejer af en klassisk chalet-lejlighed i Megève gennem MyHomes, så står mountainbikes og vandrestavene klar til dig. Hvis du har brug for mere, kan alt lækkert vandre- og cykeludstyr lejes i byen.

DEN IDYLLISKE BJERGBY

Megève by er ren bjerg-idyl, og for mange mennesker er den også indbegrebet af eksklusivitet og luksus. Og alligevel er det i høj grad en by for alle. Mange tager dertil for at få en ægte spa-oplevelse.

Du kan få mange timer til at gå i den gamle bydel i Megève, som er særdeles hyggelig med brostensbelagte gader og hestevogne. Byen byder på eksklusive forretninger samt mange hyggelige restauranter, der findes i alle prisniveauer. 

Herunder ses skønne feriebilleder fra ejere, når de har besøgt Megève om sommeren. 

HVAD SYNES EJERNE?

Som medejer i MyHomes får du en klassisk chalet-lejlighed i Megève med altan indrettet i ægte bjerghytte stil blandet med nordisk design og moderne løsninger. Boligerne er udsyret som et hjem med bøger, spil, musik, sportsudstyr og meget mere. Her kan I læse fire forskellige familiers tilbagemeldinger efter deres ophold i deres franske hjem: 

 • chalet megeve de franske alper frankrig ferie lejlighed spisestue vitrineskab træhytte genbrugstræ
 • Megeve chalet altan udsigt natur møbler
 • Megeve chalet spisestue lampe spisebord stol
 • rose vinglas forår blomsterkasse
 • Vi følte os virkelig privilegerede over at være de første, der besøgte vores chalet i Megève i uge 33. Lejligheden, byen og området er i topform, og her er masser at kigge på, opleve og glæde sig til og over – og vi glæder os til at gense herlighederne i vintertøjet.

  Lejligheden er virkelig velfungerende, godt og lækkert indrettet, fantastisk med så meget luksus på så få m2.
  Hans og Tove, ejer i Comfort
 • Lejligheden levede fuldt op til vores forventninger. Super godt indrettet, hyggelig og med skøn altan. Byen byder på mange muligheder og skønne naturoplevelser er der masser af. Maria, ejer i Comfort
 • I har gjort det igen! Megève er en perle af en by, som ligger utrolig smukt og højt oppe i bjergene. Byen og omgivelserne byder på mangeartede aktivitetsmuligheder for alle aldersgrupper. Blot for at nævne nogle få kan nævnes MTB, trekking og landevejscykling.

  Lejlighedens indretning er smuk og passer i stil til bjergene. Specielt brugen af genbrugstræ giver hyggelig stemning.
  Henny, ejer i Comfort
 • Vi nyder vores dejlige lejlighed her i Megève. Den er virkelig velindrettet, og det er dejligt med såvel en altan til formiddagssol (med udsigt til Mont Blanc) og en altan med eftermiddags- og aftensol.

  Vi har også nydt vandreturene omkring Megève (og at mange af lifterne også kører her om sommeren). Tror der på alle vore vandreture har været et sted, hvor der har været udsigt til Mont Blanc.
  Peter og Tove, ejer i Comfort
01 / 04

“Oplev De franske Alper fra din egen bolig i Megève

Finn Christensen, Adm. direktør & stifter Læs mere om MH12 Comfort