Hør mere om MyHomes

Deltag på vores online infomøde onsdag den 14. juni

Tilmeld dig informationsmøde

MH12 Comfort

1.400.000 kr. Côte d’Azur, Marbella, Rom, Piemonte, Megève
villefranche middelhavet

Den populære Comfort

Opdatering: Udsolgt i Fase 1. Få pladser tilbage i Fase 2.

Comfort er vores mest udbredte puljetype. Den opfylder rigeligt de flestes behov for størrelse af boliger, og har dertil en fornuftig investeringssum. Flere end 220 familier har siden 2017 valgt at glæde sig selv og familien med fem luksusboliger i denne kaliber. MH12 Comfort bliver således den sjette Comfort pulje, vi åbner for tegning.

Sammen med 28 andre familier får du som ejer overrakt nøglerne til det, der næsten kan betegnes som en hel ny verden. I MH12 Comfort få du bolig i Piemonte i Norditalien, Megève i De franske Alper, Marbella i Sydspanien, Italiens hovedstad, Rom, og på Côte d’Azur i Sydfrankrig.

Denne puljetype er velegnet til dig, der nyder at rejse alene, med partner, den nærmeste familie eller venner. Der er sovepladser til minimum seks personer i lejlighederne og otte i huset i Piemonte, hvor du også får privat pool.

MH12 Comforts første bolig er ved at blive bygget i det solrige Marbella, og vil være klar til ibrugtagning i slutningen af 2023. Du kan læse mere om projektet nedenfor. Bolig nummer to er ligeledes fundet, og er pt. under handel. Det drejer sig om et autentisk landhus beliggende midt i vinlandet i skønne Piemonte. Huset bliver gennemrenoveret, får egen pool og meget, meget mere.

Hent prospekt og læs mere om MH12 Comfort.

29 ejere 5 boliger

Investering for de første 12 ejere – udsolgt

1.350.000 kr.

Investering for de sidste 17 ejere

1.400.000 kr.

Fællesudgifter

2.800 kr.

Hent prospekt

Eller ring til os på +45 53 53 78 60

“Vil du høre mere om MH12 Comfort?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Tilmeld dig vores informationsmøde