Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Bolig i Barcelona fundet til MH08 Comfort

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, partner & udviklingschef
Barcelona torv mennesker bygninger

I sidste måned delte vi nyheden om, at vi havde fundet bolig i Piemonte til MH08 Comfort, og vi kan nu berette, at vi har fundet ejerforeningen endnu en skøn bolig – denne gang i Barcelona. Lejligheden har bedste beliggenhed i Det Gotiske kvartér i den gamle bydel, tæt ved havn og strand.

Lejligheden bliver en del af MH08 Comfort, som stadig er åben for tegning, og det betyder, at du også kan blive medejer af boligen i Barcelona samt boliger i Piemonte, Villefranche, Megève og på Mallorca. Læs med om den seneste perle og se billeder samt videoer derfra.

BELIGGENDE I DET HISTORISKE CENTRUM

Lejligheden ligger i en stille gade i det pulserende og historiske gotiske kvarter. Her er man tæt på utallige små grønne pladser, spisesteder, caféer og i et område, der summer af liv dagen lang. Samtidig er havneområdet og stranden, Barceloneta, tilgængelig indenfor få hundrede meter.

Se video af omgivelserne på gadeplan

Links skal åbnes i en ny fane. Højreklik og vælg ‘åbn link i ny fane’. 

EN VELHOLDT EJENDOM

I Barcelona er rigtig mange ejendomme nedslidte og trænger til vedligehold, men denne bærer præg af, at man har en aktiv ejerforening, der allerede har investeret en del i modernisering, og som fortsat har planer om at lave det sidste, herunder at male opgangen. Det er selvsagt en kæmpe fordel.

Ejendommen har en relativ nyetableret elevator og en tagterrasse, hvorfra aftensolen kan nydes med et glas vin i hånden. Selve opgangen er en oplevelse i sig selv. Lejligheden oser af historie, er rummelig og fuld af autenticitet.

Se video af opgangen

LEJLIGHED MED AUTENTISKE DETALJER

Lejligheden er med sine ca. 90m2 ganske rummelig, og vil efter renovering have to soveværelser, to badeværelser, depotrum med vaskemaskine og åbent køkken i forbindelse med stor stue med to franske altaner. Planløsningen kan blive ret perfekt, idet der bliver god plads i opholdsrummene og samtidig mulighed for “privacy” i form af soveværelser i hver ende af boligen, med badeværelse i umiddelbar tilknytning. 

Lejligheden har masser af autentiske detaljer, som høje buede lofter og originale flisegulve. Disse deltaljer vil blive bevaret mens alle installationer, vinduer, døre osv. skiftes. Dermed vil lejligheden efterfølgende være en moderne, autentisk, bekvem og driftssikker bolig.

Se video af lejligheden

Se video fra balkonen mod gaden

Links skal åbnes i en ny fane. Højreklik og vælg ‘åbn link i ny fane’. 

“Ønsker du også at eje en bolig i Barcelona?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Se vores puljer åbne for tegning