Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Boligkøb i Barcelona til MH11 Premium

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe , Partner & Udviklingschef
Barcelona Placa Comercial El Born Centre de Cultura i Memória

Som medejer af MH11 Premium får du luksusboliger med plads til de helt store armbevægelser i Piemonte, Villefranche, Megève, Barcelona og på Mallorca. Den første bolig, vi har identificeret til foreningen, er en udsigtslejlighed på den solbeskinnede side af Villefranche-bugten i Sydfrankrig, tæt på strand og by, og nu er der udvalgt endnu en bolig. Den er beliggende i hjertet af Barcelona og har potentiale til at blive et skønt MyHomes-hjem.

Du kan læse mere om boligen herunder. Og hvis du ønsker den sidste andel i foreningen, er du velkommen til at kontakte os.

EKSKLUSIV BELIGGENHED
Boligen ligger midt i det gotiske kvarter med kort gåafstand til alt, inklusiv til havnen og stranden ved Barceloneta. Nærområdet er pænt og hyggeligt med flere caféer tæt på, bl.a. på hjørnet hundrede meter fra bygningen samt på en lille åben plads for enden af gaden.

barcelona gadebillede
barcelona gadebillede
Entre Barcelona

DET KOMMENDE HJEM 
Foreningens kommende hjem ligger på 2. sal i en gammel historisk bygning, der er løbende vedligeholdt. Den er på ca. 120 m2 og vil efter en totalrenovering bestå af et stort opholdsareal med åbent køkken og 2 franske altaner, der er forbundet omkring et hjørne. Derudover vil der være 3 soveværelser og 2 badeværelser samt et ekstra mindre opholdsareal, hvor der for eksempel kan placeres et lille arbejdsbord.

For at udlede boligens potentiale skal der væltes en del vægge og åbnes op, så rumfordelingen bliver en del anderledes, end den er nu. I den proces vil vi bevare så mange af de smukke gamle, og meget forskellige catalanske gulve, som muligt samt selvfølgelig de autentiske buede terracotta lofter.

Der er omkring 3 meter til loftet, hvilket er så karakteristisk for de gamle bygninger i byen, og det medvirker til en særlig ”herskabelig” stemning. Væggene er overalt i gamle mursten/sten, som vi vil eksponere enkelte steder, hvor det er muligt, og hvor det giver værdi.

Der er et skønt formiddagslys inde i stuen, hvilket er ret særligt i de smalle gader i det historiske kvarter.

Ejerne i MH11 Premium vil således efter renoveringen stå med en moderne, autentisk, driftssikker og funktionel luksusbolig, der er nem at vedligeholde i mange år frem.

“Bliv medejer af denne lejlighed i Barcelona samt 4 andre skønne steder i Europa”

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Hent prospekt og læs om MH11 Premium