Hør mere om MyHomes

Boligfund i Megève med en særlig beliggenhed

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, Partner & udviklingschef
Bergudsigt fra lejlighed

Vi har fundet en skøn bolig i Megève med masser af potentiale til ejerfamilierne i MH09 Comfort. Som altid har vi vægtet beliggenhed højt, og boligen ligger således blot få minutters gang fra byen og Chamois-liften i centrum. Boligen er foreningens femte og sidste bolig, og ejerne har nu en stor grund i Piemonte, hvor vi bygger et landhus, en centralt beliggende lejlighed i Rom, en udsigtslejlighed i Villefranche og en lejlighed på Mallorca.

BJERGTAGENDE BELIGGENHED 

Det kommende hjem for ejerfamilierne har en ganske særlig beliggenhed. Boligen ligger omkranset af natur, men alligevel blot fem minutters gang ad en lille sti fra centrum og den centralt beliggende Chamois-liften, hvorfra der er adgang til Rochebrune og Mont D’Arbois skiterrænet. Der er også busser fra centrum, der kører til Le Jallet skiområdet, hvis man ønsker denne afveksling.

Chamois-liften er helt central i Megève og med sin beliggenhed midt i byen, er det et ideelt sted at ”lande” efter en dag på ski.

Om aftenen er det helt nærliggende blot at gå til og fra én af byens mange restauranter, så en bil er ikke et must, når man er ejer af en så central beliggenhed. Faktisk ligger bebyggelsen som nabo til det eksklusive 5-stjernede hotel ”Fermes de Marie” med en meget anerkendt restaurant, hvor der blandt andet serveres fondue, som er så kendetegnende for det franske køkken.

POOL OG TENNIS LIGE UDENFOR HOVEDDØREN 

Boligen er beliggende i et chalet med omkring 14 lejligheder. Chalettet er højt beliggende tæt på stien mod Megève by. Som noget helt ekstraordinært for Megève er der en opvarmet fælles sommer pool samt tennisbane til hver af de to områder, ligesom der er en legeplads til børnene.

Herunder er der billeder af omgivelserne og den lille sti mod byen.

MODERNE, AUTENTISK OG DRIFTSIKKERT HJEM I SIGTE 

MH09 Comforts nye hjem ligger på 1. sal og er på ca. 60 netto m2. Der er i dag 2 soveværelser, et toilet, et bruserum, entre, køkken og stue. Boligen skal totalrenoveres, og i den forbindelse bliver det muligt at optimere planløsningen og få 2 komplette badeværelser, hvoraf det ene bliver en suite med soveværelset. Køkkenet bliver åbent i forbindelse med stue og entre, så lejligheden føles mere rummelig, når man træder ind i boligen. Pejsestedet i stuen bevares, men bliver udskiftet med en ny pejs, og vi indretter i ægte ”modern mountain style”.

Der er en skøn balkon på omkring 9 m2 med en dejlig udsigt mod bjergene til begge sider og en lille å, der løber i ”baghaven”. Orienteringen er mod syd, så der er masser af sol. 

Efter renovering vil ejerne stå med en moderne, autentisk, bekvem og driftssikker bolig, der er nem at vedligeholde i mange år frem.

Få hjem i de franske Alper samt fire andre skønne steder i Europa”

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Læs om MH12 Comfort