Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Unik Comfort bolig udvalgt i Rom

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe , udviklingschef & partner
Gadebillede Rom

Vores Comfort forening, som blev fuldtegnet i slutningen af 2021, kan nu kalde sig ejere af en stemningsfyldt bolig placeret midt i Roms autentiske gader. Foruden Rom har foreningen også en bolig i Piemonte og på Mallorca og kan se frem til at eje en bolig i Megève og Villefranche.

CENTRAL CHARMERENDE BELIGGENHED

Boligen ligger i det centrale Trastevere karakteriseret ved smalle brostensbelagte gader og små hyggelige pladser. Trastevere er gennemsyret af nerve, stemning, historie og autenticitet og er, udover at være et yndet sted for turister, også et sted rigtige mange af romerne bor og har deres dagligdag, så ejerne af denne skønne bolig er stadig lokal med de lokale, særligt hvis de kommer lidt udenfor sæsonen.

Comfort ejerne vil være midt i den intense stemning og byens liv, fra de træder ud ad ejendommens dør og ud mod Piazza San Calisto. Samtidigt kan de nemt trække sig tilbage indenfor, når og hvis der er brug for ro.

Se video fra gaden

EJENDOM FRA EN ANDEN TID

Lejligheden ligger i en meget gammel, men yderst velholdt, historisk bygning, som tidligere har fungeret som et nonnekloster. Der er masser af karakter og en helt unik kælder, der i den grad vidner om, at ejendommen er fra en anden tid. I kælderen har ejerne et privat opbevaringsrum, der kan benyttes til opbevaring af f.eks. cykler. Der er i øvrigt også elevator i bygningen.

UNIK BOLIG MED ORIGINALE DETALJER

Boligens areal på ca. 88 m2 vil, når vi er færdige med renoveringen, indeholde 2 soveværelser, 2 badeværelser og et rumligt køkken alrum. Lejligheden har de gamle, og for Rom meget karakteristiske, 4-5 meter høje bjælkelofter i alle rum, ligesom der er nogle helt særlige vinduespartier, som vi ikke har set noget andet sted blandt alle de boliger, vi gennem tiden har besigtiget. Der er også en lille balkon mod gården, hvilket hører til sjældenhederne.

Boligen har en skøn udsigt ud mod en flot kommunal bygning, der ligger lidt tilbagetrukket overfor, og udover en smal brostensbelagt gade med små cafeer og små restauranter. Vinduerne vender mod vest, så boligen vil få massere af sol det meste af dagen.

Vi ser frem til at påbegynde renoveringen og derefter indrette og tilføje vores MyHomes touch til boligen, som i fremtiden bliver et skønt hjem for 29 ejerfamilier.

“Du kan også blive ejer af en bolig i Rom

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Hent prospekt på MH12 Comfort og læs mere