Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Jeres nye bolig på Mallorca

Vi har sammen med ejerudvalget fundet den femte og sidste bolig til jeres forening og kan nu præsentere jeres kommende hjem på Mallorca. En smukt beliggende lejlighed med panoramaudsigt ud over havet tæt på den skønne lille perle Port D’Andratz.

Middelhavet hop i vandet mallorca

BELIGGENHED / OMRÅDE
Vi er meget begejstrede for den vestlige del af Mallorca og har scoutet efter det helt rigtige i områderne Port de Soller, Skt. Elm og Port D’Andratz. I Port de Soller er udbuddet begrænset, og ingen af de emner, som vi har set, har opfyldt de opstillede kriterier. Det gør til gengæld denne bolig, som vi vil betragte som lidt af et fund. Boligen er beliggende ved den charmerende havneby Port d’Andratz, der er et eksklusivt område med udsigt til den rustikke kyst og helt fri for store hoteller i nærheden.

Boligen ligger i gåafstand til den lille havn, som emmer af lokale aktiviteter både på land og i vandet, hvor de små fiskerbåde kommer ind. Den lille strand Cala Fonoll ligger også tæt på lejligheden, så der er rig mulighed for badning og strandture med familien.

Se lejlighedens lokation

BEBYGGELSEN
Ejendommen rummer 32 lejligheder fordelt på to bygninger, hvor jeres er den bagerste. Den er bygget ind i klippen og har direkte adgang til havet, hvor man kan stå på paddelboard eller tage sig en svømmetur. Til bebyggelsen hører en stor fælles pool. Både bygningen og det omkringliggende område fremstår pænt og velholdt.

Til lejligheden hører bebyggelsens største og bedste depotrum. Her er der fint plads til cykler og måske et par paddleboards. Derudover er der elevator og privat parkering, så I ikke behøver at tænke på, hvor bilen skal holde.

Video af bugten

LEJLIGHEDEN
Når man træder ind i den 78 m2 lejlighed, ser man med det samme panoramaudsigten over den smukke bugt. Boligen er lys og har en god planløsning med en entré, som er funktionelt indrettet. Køkkenet fremstår nyt og har blandt andet vinkøleskab og gaskomfur. Fra køkkenet er der direkte forbindelse til spisestuen og stuen, hvorfra man kan gå ud på terrassen.

Lejligheden indeholder derudover 2 soveværelser med indbyggede skabe og 2 gode badeværelser. I boligen er der aircondition og gulvvarme overalt. Den er renoveret med kvalitetsmaterialer hele vejen rundt og skal blot have tilført noget karakter og kant, så den får den autenticitet og feel, vi godt kan lide.

På den 12 m2 sydøstvendte terrasse er der masser af sol hele dagen, så man kan bruge flere timer på at sidde og nyde den mest forrygende udsigt og aktiviteten i bugten.

Se lejlighedens planløsning 

Video af lejligheden indefra

Video af udsigten fra terrassen

NÆSTE SKRIDT I PROCESSEN
Boligen var udbudt til 725.000 euro, men den er forhandlet, så den kan rummes stort set inden for det budget, vi har afsat til Mallorca.

Samlet set tyder alt på, at jeres forening kommer i mål indenfor det eksisterende rammebudget med fem virkelig attraktive boliger i et marked, hvor priserne er stigende.

Vi håber på at kunne gennemføre en relativt hurtig handel, da alle har NIE-numre. Vores forventning er, at I vil kunne tage boligen i brug allerede det kommende forår/sommer.