Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Enestående beliggenhed i Piemonte

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef
image/svg+xml

Vi har fundet en fantastisk interessant bolig, som vi har udset til MH16 Comfort+. Beliggenheden er virkelig skøn, midt i vinmarkerne omkring Santo Stefano Belbo i Piemonte og med 360 graders udsigt til de små landsbyer omkring samt til Alperne. Du kan blive medejer af denne og fire andre boliger på lokationerne Barcelona, Hornbæk, Côte d’Azur og Mallorca for 1.5 mio. kr.

Idyllisk og rolig placering i vinlandet

Santo Stefano er et eftertragtet område i regionen, der er beskyttet under UNESCO. Vi er midt i vinland med vinmarker, så langt øjet rækker og med flere af de store vinproducenter helt tæt på. Mange af de gamle farmhouses er nænsomt restaurerede, og området betragtes af de lokale som eksklusivt og et sted, hvor det ikke er nemt at få adgang til de gode boliger, der er tilbage.

Man ankommer til ejendommen ad en idyllisk, snoet lille asfaltvej, som slutter ved huset, der dermed er det sidste på vejen og højt beliggende midt i vinmarkerne med 360 graders udsigt over bjerge og de mange små landsbyer i området.

Man er ugeneret af naboer, og man får præcis den ”estate” følelse, som vi så godt kan lide.

Overalt i området bliver man mindet om det, som det hele handler om, nemlig vin. Fra huset vil man kunne følge arbejdet i markerne med at dyrke planterne, og når det bliver høstsæson, vil man se og opleve den særlige stemning det giver, når druerne håndplukkes og efterfølgende transporteres på små traktorer med lad rundt på de små veje.

Gammelt stenhus forvandles til drømmebolig

Boligen er en gammel gård bygget i de traditionelle langhe sten, der selvfølgelig vil blive fritlagt i renoveringen. Huset er i to plan og på i alt ca. 200 m2. Der skal laves en gennemgribende renovering, så huset kan benyttes sommer og vinter. Det vil dog ske med respekt for og med bevarelse af de mange autentiske detaljer, vi er så begejstrede for, såsom buede terracotta lofter, en flot stentrappe og gamle gulve med sten.

Der vil blive etableret gode udeområder med pool, overdækket terrasse og selvfølgelig en traditionel pizzaovn.

Fra grunden og huset, vil man kunne nyde en udsigt udover det sædvanlige med de sneklædte alper i horisonten.

Du kan blive medejer i MH16 Comfort+ og se frem til at holde ferie med familie og venner i det betagende Piemonte eller i dine andre boliger i Hornbæk, Barcelona på Mallorca eller Côte d’Azur i Sydfrankrig.

Læs mere om MH16 Comfort+

Tag et kig indenfor i nogle af de landhuse, vi har leveret til andre foreninger. Her fornemmer du den stemning og indretning, du kan se frem til at nyde som MyHomes ejer – masser af autentisk charme og moderne komfort.

Du kan blive medejer af et hus i Piemonte og fire andre luksuriøse boliger for 1,5 mio. kr.

Klik herunder og læs mere – eller kontakt Poul Piester på ☎️ +45 53 78 00 37 📧 ppi@myhomes.dk MH16 Comfort+