Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Comfort+ – De første tre boliger fundet

1.500.000 kr. Côte d’Azur, Barcelona, Hornbæk, Piemonte, Mallorca
Mallorca udsigt over Middelhavet

Den populære Comfort+

Salget af andele i Fase 2 er godt i gang. De to første boliger er udsøgt, og vil allerede blive taget i brug i 2024. Bolig nr. 3 er netop fundet i Piemonte. Se nyheden nedenfor.

Comfort er vores mest udbredte puljetype. Den opfylder rigeligt de flestes behov for størrelse af boliger, og har dertil en fornuftig investeringssum. Flere end 350 ejere har siden 2017 valgt at glæde sig selv og familien med fem luksusboliger hos MyHomes.

Sammen med 28 andre familier får du som ejer overrakt nøglerne til det, der næsten kan betegnes som en hel ny verden. I Comfort+ bliver du ejer af boliger i Piemonte i Norditalien, Hornbæk i Nordsjælland, Barcelona i Spanien samt på Mallorca og Côte d’Azur i Sydfrankrig.

Denne puljetype er velegnet til dig, der nyder at rejse alene, med partner, den nærmeste familie eller venner. I Piemonte og Hornbæk får I et hus med sovepladser til otte personer, boligerne er allerede fundet, og sommerhuset i Hornbæk står allerede klar til sommer. På de andre lokationer vil der være lejligheder med plads til seks personer. Den første lejlighed, der tages i brug af ejerne, ligger smukt på Mallorca. Se præsentationen nedenfor.

Boligerne vil i gennemsnit have en værdi på kr. 8,5 mio. (inkl. handelsomkostninger og honorar til MyHomes), og de bliver alle renoveret og lækkert indrettet efter MyHomes’ høje standarder, med et skarpt øje for detaljen, den hjemlige stemning og fokus på kvalitet.

Hent puljepræsentationen og læs mere.

Du kan også kontakte salgsrådgiver Poul Piester for mere information på

☎️+45 53 78 00 37

📧ppi@myhomes.dk 

29 ejere 5 boliger

Investering for de første 12 ejere. UDSOLGT

1.450.000 kr.

Investering for de sidste 17 ejere

1.500.000 kr.

Fællesudgifter

3.150 kr.

Hent puljepræsentationen

“Vil du høre mere om Comfort+?

Kontakt Poul Piester på ☎️ +45 53 78 00 37 📧 ppi@myhomes.dk Tilmeld dig vores informationsmøde