Deltag i online infomøde

Onsdag d. 26. maj

17:30-19.30

Tilmeld dig
Barcelona, Spanien

Forestil dig at bo i Barcelona

Barcelona har det meste – hvis du er til kultur, gastronomi eller sol og lækre strande, så er byen absolut et besøg værd.

Deltag i online informationsmøde

Byen ved den spanske nordkyst

I storbyen Barcelona på den spanske nordøst kyst, finder man alt, hvad hjertet begærer. Om du er til gastronomi og vin, dejlige sandstrande, Picasso, Miró og Dali, arkitektur i verdensklasse, shopping, eller det aktive liv med golf, tennis og sågar ski, så er Barcelona noget for sig selv.

Unikt for Barcelona er, at du kan begive dig rundt i hele centrum til fods, da afstandene er begrænsede. Et godt sted, at starte en spadseretur rundt i byen, er ved La Sagrada Familia – den fantastiske kirke, tegnet af Antoni Gaudi og uden tvivl Barcelonas største attraktion. Fra La Sagrada Familia kan du fortsætte turen i mange retninger. Du kan slentre igennem området Eixample, hvor du kan shoppe i eksklusive mærkevarebutikker, eller måske fortsætte til et andet af Gaudis kendte værker, Park Güell. Trænger du i stedet til vind i håret og duft af saltvand, så skal du uden tvivl fortsætte turen ned langs byens smukke strandpromenade.

Når dagen går på hæld og benene er godt trætte, kan det varmt anbefales at afslutte dagen på en af Barcelonas mange restauranter i absolut særklasse.

“Drømmer du også om at bo i Barcelona?” Finn Christensen, adm. direktør & stifter Kom til informationsmøde Eller ring til os på +45 53 53 78 60
Få tilsendt vores magasin Se vores puljer åbne for tegning

Gode grunde til at besøge Barcelona

Fantastisk arkitektur, som man aldrig bliver træt af

Restauranter i særklasse

Varme sommerdage og masser af solskin

De dejligste sandstrande

“Drømmer du også om at kunne føle dig hjemme i Barcelona?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Bliv en del af MyHomes