Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde
Barcelona, Spanien
Barcelona by bjerge La Rambla

Forestil dig at bo i Barcelona

Barcelona har det meste – her kan du kombinere kultur, arkitektur og gastronomi med det afslappende standliv.

Tilmeld dig informationsmøde

Alt hvad hjertet begærer

Barcelona er Cataloniens hovedby, smukt beliggende på den spanske nordkyst. Byen er kendt for sin alsidighed og tilbyder alt fra imponerende arkitektur, gastronomi, shopping og kultur til strand, golf, tennis og sågar ski.

En af Barcelonas mange fordele, er de begrænsede afstande i centrum. Du kan derfor opleve byen til fods og undervejs tage en pause og nyde den sydlandske atmosfære på de små pladser, der er flittigt besøgt af lokale.

Med en overflod af kunst, historie og fantastisk arkitektur, er Barcelona en storby, du aldrig bliver træt af at udforske. Et godt sted at starte spadsereture rundt i byen er ved den bemærkelsesværdige kirke La Sagrada Familia, som er tegnet af den berømte Antoni Gaudi. Herfra kan du slentre igennem området Eixample, hvor du kan shoppe i mærkevarebutikker, eller fortsætte til Gaudis andre smukke værker som Casa Batlló og Park Güell.

Trænger du i stedet til vind i håret og duften af saltvand, kan du besøge byens smukke strandpromenade og slappe af på de lækre sandstrande. Når dagen går på hæld, og benene er godt trætte, kan det varmt anbefales at afslutte på en af Barcelonas mange tapas restauranter eller vinbarer.

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
“Ønsker du også at bo i Barcelona?” Finn Christensen, adm. direktør & stifter Kom til informationsmøde Eller ring til os på +45 53 53 78 60
Få tilsendt vores magasin Se vores puljer åbne for tegning
barcelona kort

Barcelona byder på

Livlig atmosfære

Kombination af storby og strandliv

Bemærkelsesværdig arkitektur

Overflod af kulturoplevelser

Restauranter i særklasse

“Ønsker du også at føle dig hjemme i Barcelona?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Hør mere om MyHomes