Hør mere om MyHomes

Deltag på vores online infomøde onsdag den 14. juni

Tilmeld dig informationsmøde
Côte d’Azur, Frankrig
Kyst bugt frankrig den franske Riviera

Forestil dig at bo på Côte d’Azur

Côte d’Azur, også kendt som Den franske Riviera, er den perfekte destination for kultur, natur, stemning, lækker mad og skønne strande.

Deltag på vores informationsmøde

Provencalsk stemning i Sydfrankrig

Côte d’Azur, beliggende i Sydfrankrig mellem de sydlige Alper og Middelhavet, er til dels en ny lokation hos MyHomes. Vi har siden begyndelsen haft Villefranche-sur-Mer som en af vores favoritlokationer, da det efter vores mening er en af Côte d’Azurs smukkeste og mest charmerende byer. Nu udvider vi området og inkluderer byerne fra skønne Nice til det mondæne Monaco. På denne strækning ligger en perlerække af små hyggelige byer, hvor man kan være lokal med de lokale, nyde udsigten til det azurblå hav og opleve alt det, Den franske Riviera har at byde på.

Langs kysten findes dejlige strande med fint sand eller rullesten, som indbyder til at dase, og inde i landet er der skønne naturområder, der giver mulighed for et væld aktiviteter, såsom vandring, cykling, kano, kajak og klatring.

I byerne summer det af liv, og de lokale restauranter og cafeer er flittigt besøgt. Her kan du nyde områdets specialiteter, som serveres under åben himmel.

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
“Ønsker du også at bo på Côte d’Azur? Finn Christensen, adm. direktør & stifter Kom til informationsmøde Eller ring til os på +45 53 53 78 60
Få tilsendt vores magasin Se vores puljer åbne for tegning
Den franske Riviera kort

Hvad Côte d’Azur har at byde på

Dejlige strande

Skøn natur

Kulturelle oplevelser

Restauranter på kulinarisk topniveau

Ægte sydfransk charme

“Ønsker du også at føle dig hjemme på Côte d’Azur?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Bliv en del af MyHomes