Hør mere om MyHomes

Deltag på vores online informationsmøde d. 20. oktober

Tilmeld dig informationsmøde
Côte d’Azur, Frankrig
Kyst bugt frankrig den franske Riviera

Forstil dig at bo på Côte d’Azur

Côte d’Azur, også kendt som den franske riviera, er den perfekte destination for kultur, natur, stemning, lækker mad og skønne strande.

Deltag på vores informationsmøde

Provencalsk stemning i Sydfrankrig

Côte d’Azur, beliggende i Sydfrankrig mellem de sydlige Alper og Middelhavet, er til dels en ny lokation hos MyHomes. Vi har siden begyndelsen haft Villefranche-sur-Mer med som lokation, der efter vores mening er en af Côte d’Azurs smukkeste og mest charmerende byer. Men nu udvider vi området og inkluderer byerne fra feriestorbyen Nice til det mondæne Monaco. På denne strækning ligger der en masse små hyggelige byer, hvor man kan være lokal med de lokale, nyde udsigten til det azurblå hav og opleve alt det, den franske riviera har at byde på.

Langs kysten finder man dejlige strande med fint sand eller rullesten, hvor man kan dase, og inde i landet er der skøn naturområder, som giver mulighed for aktiviteter, såsom vandring, cykling, kano, kajak og klatring.

I byerne summer det af liv, og de lokale restauranter og cafeer er flittigt besøgt, hvor områdets specialiteter serveres og nydes.

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
“Ønsker du også at bo på Côte d’Azur? Finn Christensen, adm. direktør & stifter Kom til informationsmøde Eller ring til os på +45 53 53 78 60
Få tilsendt vores magasin Se vores puljer åbne for tegning
Den franske Riviera kort

Hvad Côte d’Azur har at byde på

Dejlige strande

Skøn natur

Kulturelle oplevelser

Restauranter på kulinarisk topniveau

Ægte sydfransk charme

“Ønsker du også at føle dig hjemme på Côte d’Azur?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Bliv en del af MyHomes