Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde
Côte d’Azur, Frankrig
Kyst bugt frankrig den franske Riviera

Forestil dig at bo på Côte d’Azur

Côte d’Azur er en betagende kyststrækning med alt fra maleriske havnebyer og strande med krystalblåt hav til glamourøse feriebyer og verdensberømte kunstmuseer.

Tilmeld dig informationsmøde

Provencalsk stemning i Sydfrankrig

Côte d’Azur, også kendt som Den franske Riviera, er til dels en ny lokation hos MyHomes. Vi har siden begyndelsen af MyHomes haft Villefranche-sur-Mer som en af vores favoritlokationer, men nu udvider vi lokationen og inkluderer flere af de bedårende sydfranske byer på strækningen mellem Nice til Monaco.

På Côte d’Azur ligger mange små charmerende byer, hvor du kan være lokal med de lokale og nyde den afslappede atmosfære. Langs kysten finder du dejlige strande, hvor du kan dase og nyde det krystalklare vand. Herfra kan du udforske mere af det azurblå Middelhav på flotte sejlture med udsigt til smukke øer og små bugte. Inde i landet giver det kuperede terræn mulighed for aktiviteter som vandring, cykling, kano, kajak og klatring i Sydfrankrigs smukke natur.

I byerne summer det af liv, og på de lokale restauranter og caféer kan du nyde områdets specialiteter, mens du oplever det afslappede og glamourøse liv ved Den franske Riviera.

Côte d’Azur er et af de mest ikoniske og eftertragtede feriemål i Frankrig – og det er ikke svært af forstå hvorfor!

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
“Ønsker du også at bo på Côte d’Azur? Finn Christensen, adm. direktør & stifter Kom til informationsmøde Eller ring til os på +45 53 53 78 60
Få tilsendt vores magasin Se vores puljer åbne for tegning
Den franske Riviera kort

Hvad Côte d’Azur har at byde på

Ægte sydfransk charme

Dejlige strande

Betagende natur

Gastronomi i topklasse

Kultur- og kunstnermiljø

“Ønsker du også at føle dig hjemme på Côte d’Azur?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Hør mere om MyHomes