Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Premium – De første to boliger fundet

2.275.000 kr. Piemonte, Marbella, Côte d’Azur, Megève og Mallorca
image/svg+xml

Den større Premium

Opdatering: Bliv medejer i Fase 2 og få glæde af den første bolig på Mallorca allerede medio 2024. Derudover er bolig nr. 2 fundet i Piemonte, og vi er i gang med at finde bolig nr. 3.

Vores Premium pulje er skabt til dig, der ønsker mere plads til at nyde dine ferier og oplevelser med familie og venner. Det er ikke blot en investering i boliger af høj standard, men også i en livsstil fyldt med luksus, frihed og fleksibilitet.

Med en andel i Premium kan du se frem til at eje skønne lejligheder, der kan rumme 8 personer, og lækre huse, med plads til hele 10 personer. Boligerne har en gennemsnitlig værdi på kr. 13 mio., så det er boliger af en vis kaliber. Investering i en Premium andel har tilmed vist sig meget fordelagtig, da andele typisk sælges i gensalg med en fortjeneste på mellem kr. 600.000 og kr. 800.000.

Når du bliver en del af Premium, åbner du dørene til en helt særlig tilværelse. Du får et landhus i Piemonte, Norditalien, bolig nær de gyldne strande i Sydspanien og får vidunderlig udsigt over Middelhavet fra din lejlighed på Côte d’Azur. Og lad os endelig ikke glemme den majestætiske skønhed i Megève i De franske Alper, og på det betagende Mallorca. Alle herlighederne bliver du ejer af for blot kr. 2.275.000.

MH14 Premium giver dig adgang til en verden af mangfoldighed og eventyr, alt sammen med en følelse af tryghed og bekvemmelighed. Uanset om du drømmer om at fordybe dig i kultur, opleve naturens vidundere, udforske kulinariske herligheder, udfordre dig selv med golf eller stå på ski i Alperne, er der noget for enhver smag og enhver årstid.

Og det bedste af det hele er, at MyHomes klarer alle de praktiske detaljer og det løbende vedligehold, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – at holde ferie, når du har ferie.

Hent puljepræsentationen og læs mere om puljen.

Du kan også kontakte salgsrådgiver Poul Piester for mere information på

☎️+45 53 78 00 37

📧ppi@myhomes.dk 

29 ejere om 5 boliger

Investering for de første 12 ejere. UDSOLGT

2.200.000 kr.

Investering for de sidste 17 ejere

2.275.000 kr.

Fællesudgifter

4.100 kr.

Hent puljepræsentationen

“Er du nysgerrig efter at høre mere om Premium?

Poul Piester, salgsrådgiver, tlf.: +45 53 78 00 37, mail: ppi@myhomes.dk Kontakt os