Hør mere om MyHomes

Deltag på vores online informationsmøde d. 2. marts

Tilmeld dig informationsmøde

MH14 Premium

2.200.000 kr. Piemonte, Marbella, Côte d’Azur, Megève og Mallorca
landskab Norditalien italien vinmarker

Den større Premium

Vores Premium forening er efterhånden blevet lidt af en klassiker, og med MH14 Premium kan vi stolt præsentere den fjerde i rækken. Vi har sammensat foreningen med de lokationer, som vi ved, er favoritter blandt mange.

Som deltager i MH14 Premium bliver du ejer af et hus i Piemonte i Norditalien og hus i Marbella i Sydspanien, samt lejligheder på Den franske Riviera i Sydfrankrig, Megève i De franske Alper og på Mallorca i Spanien. Du har dermed altid et væld af muligheder, når du skal på ferie. Om du er til kultur, natur, gastronomi, golf, ski eller bare ren afslapning, er der noget, der tilfredsstiller dit behov. Og fremfor alt, kan du læne dig tilbage i forvisningen om, at MyHomes tager sig af alt besværet og den løbende drift.

Premium henvender sig til familier, der ønsker mere plads at udfolde sig på, og som godt kan lide at rejse med familie og venner. Samtidig er Premium en investering i boliger på et højt niveau og med mange lækre detaljer. I lejlighederne vil der være rigeligt plads til otte personer, og i husene vil der være sovepladser til 10.

Hent MH14 Premium prospektet og læs mere om puljen.

29 ejere om 5 boliger

Investering for de første 12 ejere

2.200.000 kr.

Investering for de sidste 17 ejere

2.275.000 kr.

Fællesudgifter

4.100 kr.

Hent prospektet

Eller ring til os på +45 53 53 78 60

“Er du nysgerrig efter at høre mere om MH14 Premium?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Tilmeld dig vores informationsmøde